2022 Metaverse Yılı Mı Olacak: Bu 3 Altcoin Aya Çıkmaya Hazır Olabilir!
2022 Metaverse Yılı Mı Olacak: Bu 3 Altcoin Aya Çıkmaya Hazır Olabilir!

2022 Metaverse Yılı Mı Olacak: Bu 3 Altcoin Aya Çıkmaya Hazır Olabilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pek çok analist 2022 yılının metaverse token’ların yılı olacağını düşünüyor. Peki, hangi token’lar büyük artış yaşayabilir?

19:46
28 Ocak 2022

Pek çok analist 2022 yılının metaverse token’ların yılı olacağın dile getiriyor. Peki, piyasada genel bir düşüş yaşanırken metaverse coin’ler genel piyasa görünümünden sıyrılıp kendi rallilerini başlatabilir mi? Paul Barron Network adlı popüler YouTube kanalı bazı göstergelere göre bu durumun gerçekleşebileceğine inanıyor ve bu noktada üç popüler metaverse coin’i ile ilgili beklentilerini paylaşıyor.

İçerik Rehberi

The Sandbox (SAND)Axie Infinity (AXS)Gala Games (GALA) The Sandbox (SAND) Analistin listesinde yer alan ilk kripto para birimi The Sandbox (SAND), kullanıcıların bir oyun şeklinde dijital varlıklar yaratmasına, inşa etmesine, satın almasına ve satmasına izin veren blok zinciri tabanlı bir dijital dünya olarak tanımlanabilir. DAO ve NFT’lerin güçlerini birleştirerek Sandbox, gelişen bir oyun topluluğu için merkezi olmayan bir platform olmayı hedefliyor. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Buna ek olarak Sandbox, Lizzo, Ed Sheeran, Red Hot Chili Peppers gibi sanatçıların da takibinde bulunuyor. Sandbox uygulaması içinde satılacak ve geliştirilecek olan Warner Music ortaklık arsaları aracılığıyla bir metaverse alanı ve eğlence parkı kurulması hedefleniyor. Dolayısıyla analist SAND’in gelecekte ciddi artışlar kaydedebileceğini ve eninde sonunda düşüş durumundan kendisini sıyıracağını düşünüyor. SAND yazının kaleme alındığı an itibari ile 3,3 dolardan işlem görüyor. Axie Infinity (AXS) Analistin radarındaki ikinci metaverse projesi olan Axie Infinity (AXS), kısmane oyuncuların kontrolde olduğu, blockchain tabanlı bir savaş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Axie Infinity’nin ikinci tur Axie Esports hibe başvuruları açıklandı. Bu durumun, Axie Infinity’nin benimsenme ve bir sonraki oyun çağına adım atma konusunda yardımcı olacağı düşünülüyor. Axie Infinity, ekosistemin en popüler metaverse projeleri arasında yer alıyor ve analist SAND’ gibi yakın zamanda AXS’in düşüşten kurtulacağını düşünüyor. AXS yazının kaleme alındığı an itibari ile 45 dolardan işlem görüyor. Gala Games (GALA) Paul Barron son olarak Gala Games’in düşüş eğilimini yakın zamanda tersine çevireceğini düşünüyor. Gala Games (GALA), oyuncuların kontrolde olduğu ve oyun endüstrisinde bu şekilde devrim yaratmayı hedefleyen bir proje. Gala Games, oyuncuların gerçekten oynamak isteyecekleri oyunlar inşa etmeyi hedefliyor. Buna ek olarak Gala Games, özellikle kısa süreli oyunları ile dikkat çekiyor ve oyuncuların saatler süren oyunlardan sıkıldıklarını ifade ediyor. Analiste göre GALA, yatırımcısına çok iyi fırsatlar sunuyor. GALA yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,18 dolardan işlem görüyor. Bunlara ek olarak analisti Ecomi (OMI) ve PlaceWar (PLACE) metaverse token’larının da 2022 yılında büyük artış yakalama potansiyeline sahip olduğunu ifade ediyor. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

CryptoTurkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!