NFT
featured

2030 Yılından Geldiğini İddia Eden Adam ve İfadesinde Söyledikleri

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, her ne kadar yapay zekayı insanlığı sona erdirecek ‘potansiyel bir katil’ olarak görse de, pek çok insan ünlü mucit ile aynı görüşte değil. Avrupa genelinde yapılan bir araştırmaya göre, her dört kişiden biri ülke yönetiminin yapay zekaya devredilmesini istiyor. Bilgisayarlardan akıllı telefonlara, otomobillerden insansız hava uçaklarına kadar hemen her alanda kendini gösteren yapay zeka, daha şimdiden insanoğlunun hayatında çok önemli yer kaplamaya başladı.

2019 Yılında’da Yeni Özellikler Gelecek

Yapay zeka yaşadığımız gezegen için bir tehdit mi, yoksa bizleri yüklerimizden kurtaracak bir mucize mi? Dünyadaki pek çok insan, bu sorunun cevabını arıyor. Elon Musk’ın yapay zeka ile ilgili yaptığı uyarıları duymayanınız kalmamıştır. Başarılı iş insanı, yapay zekanın bir gün bilinç kazanarak, insanoğlunun bu dünyadaki varlığına son vereceğini iddia ediyor. İspanya’nın IE Universitesi tarafından Avrupa genelinde yürütülen bir ankette oldukça ilginç sonuçlara ulaşıldı.

İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa, İrlanda, İtalya ve Hollanda’dan oluşan 1.600 katılımcının yüzde 70’i, yeni nesil teknolojilerin uygun bir şekilde kontrol edilmediği takdirde, toplumlara yarardan çok zarar vereceğini düşünüyor. Katılımcıların yüzde 56’sı robotların artan varlığını, istihdam için bir tehlike olarak görüyor. Ankete katılanların yüzde 68’i ise sosyal medyanın insan ilişkilerini olumsuz yönde etkilediğini belirtiyor.

  1. Videomuzda incelediğimiz bu uygulamanın güvenlik riskleri oluşturması sebebiyle test cihazımızda yaptık.
  2. WhatsApp’ın telefonu yanında bulunmayan insanların iletişime devam edebilmesi için çıkardığı özellik bazı geliştiricilerin gizliliğe müdahele isteğiyle birleşti, ortaya “Whatsapp for Whatscan” çıktı.
  3. 2017 yılında dünyanın en büyük 4. telefon markası olarak gösterilen ve toplamda 35 ülkede resmen faaliyet yürüten OPPO, Türkiye’deki ofisini resmen açtı. İstanbul Ataşehir’de ofisini kuran OPPO, hem akıllı telefonlarını hem de diğer ürünlerini ülkemizde satışa sunacak.

[ilgiliMakale icerik_id=”57″]

Youtube Yeniliklerine Devam Ediyor

Ankette katılımcılara yöneltilen en ilginç sorulardan bir tanesi de ‘ülke yönetimindeki önemli kararları yapay zeka vermeli mi? oldu. Bu soruya her dört Avrupalı’dan biri ‘evet’ yanıtını verdi. Almanya, İrlanda, İtalya ve Birleşik Krallık’ta ‘evet’ oranı yüzde 30 iken, Hollanda da ise yüzde 43 olarak gerçekleşti. Avrupa, yapay zekanın ülke yönetiminde rolünü tartışadursun, Çin yakın zamanda dış politikasını yapay zekaya emanet etmenin planlarını yapıyor. Yapay zeka destekli diplomatik sistemlerin çeşitli prototipleri üzerinde çalışan Çin Bilimler Akademisi, geçtiğimiz sene bu sistemlerden birisini ülkenin dışişleri bakanlığına sunmuştu.

Çinli uzmanlar, ileri teknolojilerden yararlanmayan hükümetlerin karar verme, risk değerlendirmesi ve strateji seçimi gibi önemli kriterler konusunda geriye düşeceğini belirtirken, yapay zekanın pek çok açıdan ülkelere avantaj sağlayacağını ifade ediyor.

YouTube Müzik’e Animasyonlu Küçük Resim Özelliği Geldi

Hosting şirketimizin seçerken araştırmanız gereken bir diğer konu müşteri desteği. Sorun yaşadığımızda hızlı çözüm almak için müşteri hizmetleri kalitesi önemli rol oynuyor. Sorduğunuz soruya 7/24 cevap verebilecek şirketlere odaklanın. Bunun için ayrıca satın alma yapmadan iletişim kanalından hosting şirketiyle iletişime geçerek ne kadar sürede cevap verdiğini ölçün.

[ilgiliMakale icerik_id=”17″]

İkinci olarak Hosting şirketimizin aldığınız hizmeti ne kadar süre içerisinde iade edebileceğiniz hususunu araştırın. Örneğin Limon Host koşulsuz 15 gün içinde paranızı iade ediyor. 15 gün kaliteyi sınamak için oldukça yeterli bir süre. Bu sayede paranız heba olmayacaktır. Bununla birlikte hostun kalitesini deneyimleme fırsatınız da olacak.

ve son olarak Mate 20 Pro’nun galerisinde de yapay zeka tam anlamıyla görev yapıyor. Galeri üzerinde videoların analiz otomatik olarak analiz ediliyor ve bu analizler sayesinde muhteşem klipler hazırlayabiliyorsunuz. Bu işlem sırasında Yapay Zeka videolardaki yüzleri önce tanıyor, sonrasında kişiye özel klipler hazırlıyor. Hatırlatmakta fayda var ki bu işlem sadece Mate 20 Pro’yu şarja taktığınız zaman çalışıyor.

Günümüzde, bir yerden bir yere giderken toplu taşıma araçlarını kullandığımızda ya da güzel bir yürüyüş yapmak istediğimizde bizi dünyanın diğer seslerinden alıp sevdiğimiz müzikle buluşturan kulaklıklarımız olmazsa olmaz eşyalarımız arasında yer alıyor. Pek çoktan farklı türde bulunan bu kulaklıklar, son dönemde kablo derdinden de kurtularak tamamen kablosuz kulaklıklar oldular. Bugün size tanıtacağımız kulaklık ise bunlardan daha fazlası.

Sadece Android sürümü bulunan uygulama, WhatsApp Web istemcisinin QR kodunu kullanarak kendini bilgisayar gibi gösteriyor. Android yüklü cihaza yüklediğiniz bu uygulamayı açtığınızda size gösterdiği QR kodu herhangi bir cihazın WhatsApp‘ını açıp Web kısmından kodu okuttuğunuzda tüm mesajlarına erişebiliyorsunuz. Bu işlemi yaptığınızda mesajlarına ulaştığınız cihazın bildirim panelinde Web istemcisinin etkin olduğu görülüyor ve kapatma seçeneği de mevcut.

Günümüzde, bir yerden bir yere giderken toplu taşıma araçlarını kullandığımızda ya da güzel bir yürüyüş yapmak istediğimizde bizi dünyanın diğer seslerinden alıp sevdiğimiz müzikle buluşturan kulaklıklarımız olmazsa olmaz eşyalarımız arasında yer alıyor. Pek çoktan farklı türde bulunan bu kulaklıklar, son dönemde kablo derdinden de kurtularak tamamen kablosuz kulaklıklar oldular. Bugün tanıtacağımız kulaklık daha fazlasıdır.

Arkadaş ortamlarında yanınızda bir hoparlör olması ve bu hoparlörle arka fona güzel bir müzik açmak çok eğlenceli oluyor. İşte, bugün size tanıtacağımız bluetooth kulaklık, aynı zamanda hoparlör görevi görüyor.

Hem kulaklıkta hem de hoparlörde kaliteli bir ses deneyimi sunmayı başaran Bix BH1 bluetooth kulaklığı daha fazla merak ediyorsanız, buraya tıklayarak ürün sayfasına ulaşabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

CryptoTurkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!