2021 Yılının En İyi Performans Sergileyen Varlığı: Bitcoin (BTC)
2021 Yılının En İyi Performans Sergileyen Varlığı: Bitcoin (BTC)

2021 Yılının En İyi Performans Sergileyen Varlığı: Bitcoin (BTC)

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son bilgilere göre şu anda 2021 yılının en iyi performans sergileyen varlığı lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) oldu. 

13:21
5 Ekim 2021

Elde edilen verilere göre 2021 yılının şu an için en iyi performans gösteren varlığı lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) oldu. 2021 yılı başından bu yana elde edilen rakamlar değerlendirildiğinde Bitcoin’in yaklaşık olarak %50 getir ile en güçlü performansı sergilediği görülüyor.

İçerik Rehberi

BTC Yatırımcıları %49 KazandıAltcoin Performansları BTC Yatırımcıları %49 Kazandı Elde edilen son bilgilere göre her ne kadar volatil bir yıl geçiyor olsa da şu anda Bitcoin, emtiaların en az %13 ve ABD mikro sermaye şirketlerinin %17 önünde bulunuyor. Buna ek olarak diğer bazı  yatırımların performansıyla karşılaştırıldığında Bitcoin yatırımcılarının çok daha fazla karlı olduğu ortaya çıkıyor. Örneğin; yıl başından bu yana Avrupa hisseleri sadece %10,3 artış yakalayabildi. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Altcoin Performansları Her ne kadar Eylül ayı Bitcoin için düşüşlerin yaşandığı bir ay olsa da şu anda Ekim ayı tam tersi bir performans sergiliyor. Öte yandan hisse senetlerinin bu ay “ortalamanın üzerinde” getiri elde edeceği tahmin edilirken, Eylül ayındaki performansın ardından 4. çeyrek için güçlü bir bitiş için umutlar yüksek. Bunlara ek olarak bazı altcoin’ler Bitcoin’i bile geride bırakarak çok daha iyi performanslar sergiledi. Özellikle son dönemlerde yaşanan düşüş piyasasında bazı altoin birimlerinin hem Bitcoin’i hem diğer yatırım varlıklarını ciddi şekilde geride bıraktıkları görülüyor. Örneğin; son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Solana (SOL) 2021 yılına 1,60 dolar ile başladı ve kripto paranın fiyatı geçtiğimiz günlerde 215 dolara ulaştı. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

CryptoTurkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!