2018 Dip Seviyeleri Doğru Bilen Analist: Tek Bir Altcoin Çok Güçlü Görünüyor
2018 Dip Seviyeleri Doğru Bilen Analist: Tek Bir Altcoin Çok Güçlü Görünüyor

2018 Dip Seviyeleri Doğru Bilen Analist: Tek Bir Altcoin Çok Güçlü Görünüyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasanın popüler analistleri arasında yer alan bir analist mevcut piyasa koşullarında tek bir altcoin’in güçlü göründüğünü ifade ediyor.

13:33
22 Haziran 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Kripto para piyasasında dip seviyelerin görülüp görülmediği tartışmaları devam ederken 2018 yılında yaşanan ayı piyasasında dip seviyeyi doğru şekilde tahmin eden bir analist mevcut piyasa koşullarında tek bir altcoin’in güçlü göründüğünü ifade ediyor.

İçerik Rehberi

Binance Coin’e DikkatDip Seviyeler Geldi Mi? Binance Coin’e Dikkat Tüm piyasada Smart Contracter adı ile tanıdığımız analist, bir borsa kripto para birimi olan  Binance Coin‘in (BNB) son ayı piyasası sırasında Bitcoin’e (BTC) karşı oldukça güçlü kaldığını ve kendisinin de bu duruma şaşırdığını ifade ediyor. Analist konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, “Bu bana 2017 yılındaki Ethereum’u hatırlatıyor. Dip seviyelerin geldiğini düşündüğümde BNB benim için önemli olacak.” sözlerini kullanıyor. Bunlara ek olarak BNB yazının kaleme alındığı sırada son 24 saatte yaşadığı %2,8’lik düşüşle 213 dolardan işlem görüyor. Dip Seviyeler Geldi Mi? Smart Contracter yaptığı açıklamalarda ayı piyasasının dip seviyelerinin yaklaştığını ifade etti ve bunun için bazı önemli gelişmeleri paylaştı. Gelişmeler arasında ilk sırada Google’da “Bitcoin öldü” aramalarında rekor kırılmış olması yer alıyor. Bu veriyi geçtiğimiz günlerde bir başka analist Alex Krüger paylaşmıştı. Stratejist ayrıca Korku ve Açgözlülük Endeksi’nin de “aşırı korku” bölgesinde bulunduğunu ifade ediyor. Endeks’te 0 ile 100 arasında değişen değerlen bulunuyor ve endeks aslında piyasa duyarlılığını ölçüyor. Analist bunlara ek olarak, kripto hedge fonu Three Arrows Capital’in şaşırtıcı kayıp haberlerinin de dibin yakın olduğuna dair bir başka işaret olduğunu düşündüğünü ifade ediyor. Öte yandan Smart Contracter geçen hafta hem BTC hem de piyasa değeri bakımından en büyük altcoin Ethereum‘un (ETH) bir teslim olma aşamasından geçtiğini ve şu anda piyasa değerine göre önde gelen iki kripto varlığı için güçlü destek seviyelerini olduğunu da ifade etmişti. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

CryptoTurkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!