banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. İşte MacroStrategy’nin 190 Milyon Dolarlık Bitcoin Alımının Detayları!

İşte MacroStrategy’nin 190 Milyon Dolarlık Bitcoin Alımının Detayları!

MicroStrategy 7000 Bitcoin Satın Aldığını Duyurdu! İşte Ortalama Maliyetleri!
MicroStrategy 7000 Bitcoin Satın Aldığını Duyurdu! İşte Ortalama Maliyetleri!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazı yatırımcıların ters indikatör olarak gördüğü MicroStrategy Bitcoin alımlarına devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Bitcoin almak için Silvergate Bank’tan kredi alacağını açıklayan Saylor BTC alımını gerçekleştirdi.

.IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl , .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo:hover , .IRPP_kangoo:visited , .IRPP_kangoo:active .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo:active , .IRPP_kangoo:hover .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .postImageUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo .centered-text .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo-content .IRPP_kangoo .ctaText .IRPP_kangoo .postTitle .IRPP_kangoo .ctaButton .IRPP_kangoo:hover .imgUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo:after

İlgili Haber
Michael Saylor’dan Yeni Bitcoin Alımı Açıklaması! İşte Detaylar

MicroStrategy’nin yan kuruluşu olan MacroStrategy’nin Silvergate Bank’tan 205 milyon dolarlık Bitcoin teminatlı krediyi satın almış ve bunu Bitcoin alımlarında kullanacağını açıklamıştı.

Bugün MacroStrategy 190 Milyon dolar nakit karşılığında 4167 Bitcoin satın aldı. Şirketin satın aldığı 4167 BTC’nin  ortalama maliyeti 45714$ oldu.

Yani şirket elindeki BTC’leri teminat olarak gösterip, aldığı nakit parayla BTC sayısını artırmış oldu.

4 Nisan itibariyle şirketin elinde Bitcoin sayısı 129.218’e yükselirken ortalama maliyet de 30700$’a yükseldi. Şirket elindeki Bitcoin’ler için şimdiye kadar 3.97 milyar dolar ödedi.

Şirketin elindeki Bitcoin’lerin bugünkü değeri yaklaşık 6 milyar dolar.

Saylor, Bitcoin’e olan inancını korumaya ve eline geçen her fırsatta alım yapmaya devam ediyor.

Bitcoin’i uzun vadeli bir yatırım olarak değerlendiren Saylor’ın bu alım açıklamasının ardından da bir düşüş gelecek mi takip ediyor olacağız.

MacroStrategy has purchased an additional 4,167 bitcoins for ~$190.5 million at an average price of ~$45,714 per #bitcoin. As of 4/4/22 MicroStrategy #hodls ~129,218 bitcoins acquired for ~$3.97 billion at an average price of ~$30,700 per bitcoin. $MSTRhttps://t.co/Z45OuJU5KI

— Michael Saylor⚡️ (@saylor) April 5, 2022

www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!