banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 80’lerin Pop Yıldızı Boy George, Decentraland’da Konser Verecek

80’lerin Pop Yıldızı Boy George, Decentraland’da Konser Verecek

80’lerin Pop Yıldızı Boy George, Decentraland’da Konser Verecek
80’lerin Pop Yıldızı Boy George, Decentraland’da Konser Verecek
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler metaverse platformu Decentraland, 80’lerin süper yıldızı Boy George’a ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu hafta sonu, İrlanda asıllı İngiliz pop müzik sanatçısı Boy George, Decentraland’daki Vegas City, Flamingos NightClub’da sahne alacak.

Boy George ilk NFT projesi CryptoQueenz’in açılışını kutlamak için Decentraland’da gösteri yapacak. Efsanevi solist etkinlikte, birçok hit şarkısını seslendirecek ve ziyaretçilere hayatlarında bir kez karşılaşabilecekleri bir deneyim yaşatacak.

Konser, 26 Şubat Cumartesi Günü Gerçekleşecek

It's official! On Sat, Feb 26th, @BoyGeorge is celebrating his new @thecryptoqueenz NFT collection by throwing a metaverse party in @decentraland with a special live performance in @VegasCityDCL
All welcome – click here to RSVP and come to the show: https://t.co/OUi5Ni1skC

— Vegas City (@VegasCityDCL) February 21, 2022

Hayranlar, Boy George’un konserine ve CryptoQueenz projesine 26 Şubat günü erişim sağlayabilecek. Sanatçının NFT projesi kendi Scarman tasarımlarından oluşuyor.

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!