2022 Yılında Bu Metaverse Coin’ler Pump Yapabilir!
2022 Yılında Bu Metaverse Coin’ler Pump Yapabilir!

2022 Yılında Bu Metaverse Coin’ler Pump Yapabilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasanın popüler isimlerinden Paul Barron 2022 yılında büyük artış yaşayabilecek metaverse token’larını takipçileri ile paylaştı.

19:00
29 Aralık 2021

2022 yılı pek çok uzman isme göre metaverse projelerinin ve bu projelerin kripto para birimlerinin yılı olacak. Önde gelen yatırımcı ve analistler arasında yer alan Paul Barron da 2022 yılında büyük artış yaşayabilecek metaverse token’larını takipçileri ile paylaştı.

İçerik Rehberi

Terra Virtua Kolect (TVK) ve Rally (RLY)Star Atlas (ATLAS) ve Babylons (BABI)Diğer Metaverse Coin’leri Terra Virtua Kolect (TVK) ve Rally (RLY) Terra Virtua Kolect, NFT yaratıcıları ve koleksiyoncularının etkileşim kurması için bir pazar yeri sunan NFT ekosistemi olarak tanımlanabilir. Terra Virtua Kolect platformu web, PC ve mobil AR/VR ortamlarını kapsıyor. Analistin açıklamalarına göre Terra Virtua’nın attığı adımlar ve girdiği ortaklıklar sayesinde TVK fiyatında büyük artışla yaşanabilir. Buna ek olarak analist Rally’nin de 2022 yılında büyük artış yapabileceğini düşünüyor. Rally (RLY), içerik oluşturucuların kendi token’larını piyasaya sürmelerine ve çalışmaları etrafında dijital bir ekonomi oluşturmalarına olanak tanıyan sosyal token odaklı bir protokol şeklinde tanımlanabilir. Dolayısıyla Rally, içerik oluşturucuların, kendi topluluklarını oluşturabildikleri ve bundan para kazandıkları bir metaverse olarak hayatımızda yer alacak. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Star Atlas (ATLAS) ve Babylons (BABI) Star Atlas, çok oyunculu ve online bir metaverse oyun sistemi yaratıyor. Unreal Engine 5 üzerine inşa edilen Star Atlas’ın görüntü kalitesinin sinema kalitesinde olduğu ifade ediliyor. Öte yandan Star Atlas, 2620’de üç büyük grubun ortaya çıktığı, kaynaklar ve kontrol için rekabet ettiği fütürist bir bilim kurgu ortamında geçiyor. Analiste göre eğer Star Atlas hedeflerine ulaşabilirse çok büyük işler başarmış olacak. Analist yatırımcıların takip etmesi gereken bir sonraki altcoin’in Babylons (BABI) olduğunu ifade ediyor. Babylons, 50’den fazla oyun ortağı ve GameFi meraklılarının genç ve aktif takipçileri ile BSC’de topluluk tarafından yönetilen ilk NFT pazarı ve lider blockchain oyun varlıkları kaynağı olarak tanımlanıyor. Yapılan açıklamalara göre Babylons, oyun ortakları için tam ihtiyaçlarına göre tasarlanmış İlk NFT Tekliflerini (INO) ve ikincil satış hizmetleri sunuyor. Diğer Metaverse Coin’leri Paul Barron’a göre bu 4 kripto para ve metaverse projenin yanı sıra 2022 yılında PlaceWar (PLACE), Gods Unchained (GODS) ve Flow (FLOW) da takip edilmesi gereken projeler ve kripto para birimleri arasında yer alıyor. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

CryptoTurkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!