Fantom (FTM) fiyatı 2,67 dolar civarında gözlenen genel direnç seviyesinden aşağı indi. Bu durum, ayıların şiddetli bir savunma yaptıklarını gösteriyor.
Bitcoin yatay seyir izlerken harekete geçmesi beklenen Fantom altcoin fiyatı mercek altında.
Diğer taraftan altcoin piyasasında hareketli süreçler yaşanıyor. Hafta içinde de bu hareketlerin devamı bekleniyor. Ünlü analisti Rakesh Upadhyay, kripto para piyasasında bu hafta öne çıkması muhtemel 4 altcoinden bir tanesi Fantom FTM için fiyat değerlendirmesinde bulundu.
Fantom – FTM Teknik Analiz
FTM/USDT paritesi, güçlü bir destek görevi görebilecek 20-EMA (2,07 dolar) seviyesine düşebilir. Bu destekten yukarı doğru gelecek güçlü bir sıçrama alıcıların düşüşlerde birikim yaptığını ortaya koyacak.
Yükselen 20 günlük EMA ve 66’nın üzerindeki RSI yukarı yönde hareket ihtimalini artırıyor.
2,67 doların üzerine gelecek kırılım ve günlük kapanış, boğaların piyasaya geri döndüğünü gösterecek. Parite daha sonra yukarı yöndeki hareketine 3,17 dolar ve ardından 3,48 dolar seviyesinde devam edebilir. Ayılar, yükseliş trendini geçersiz kılmak için fiyatı 2 doların altına çekmek ve sürdürmek zorunda.
Fantom (FTM) Nedir?
Fantom (FTM), aBFT olarak adlandırılan ilkeleri kullanarak DAG tabanlı dağıtık bir defter konsensüsü ile çalışan ve akıllı sözleşmeler için güvenli bir sanal makine sunan bir blok zincir platformudur. Fantom (FTM), DAG olarak adlandırılan ana sistemi ile Lachesis protokolü kullanılarak akıllı sözleşmelere yeni bir boyut kazandırmayı amaçlamaktadır. Fantom coin ağı içerisindeki düğümlerin ağa katılırken ağdaki diğer düğümlerin varlığından haberdar olması gerekmez. Fantom ağı, olay bloklarının topografik sıralamalarını elde etmek için Lamport adı verilen zaman damgalarını kullanmaktadır.
Fantom blok zinciri DAG teknolojisini kullanarak dünyadaki tüm işlemler ve işlem araçları arasında uyumluluk sağlamaktadır.Fantom ağı; işlemlerin doğruluğunu otomatik olarak kontrol edebilen, akıllı sözleşmeler ve davranışlarının kanıtlarını oluşturarak talimatları verimli bir şekilde yürütebilen bir derleyici ve kayıt tabanlı sanal makine geliştirmeyi hedeflemektedir.Eş zamansız Bizans Hata Toleransı (Asynchronous Byzantine Fault Tolerance), yani aBFT olarak adlandırılan konsensüse ulaşmak için Coffman – Graham Algoritması gibi pek çok farklı algoritmayı kullanır.
Fantom coin, ölçeklenebilir ve dağıtık sistemlerin oluşturulabilmesi için DAG tabanlı ve Lachesis adlı genel bir çerçeveye sahiptir. Fantom geliştirici ekibi tarafından geliştirilmiş olan ve Lachesis çerçevesine dayanan fikir birliği protokolü olarak öne çıkan ONLAY de risk altındaki ağ katılımcılarının üçte birinin var olması durumunda “Byzantine Fault Tolerance” olarak adlandırılan hata toleransını sağlar. Fantom’un ana odaklarından biri, hızlı bir ağ ve yapılan işlemler için güvenilir bir ağ yaratımıdır.
Yorumlar kapalı.