banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Analistten İddialı Tahmin: XRP İçin 6 Dolar İhtimali Ufukta Gözüktü mü?

Analistten İddialı Tahmin: XRP İçin 6 Dolar İhtimali Ufukta Gözüktü mü?

Ripple CEO’su, XRP Davası Hakkında Binance’ten Belge Talep Etti
Ripple CEO’su, XRP Davası Hakkında Binance’ten Belge Talep Etti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir zamanlar toplam piyasa değerine göre en büyük üçüncü kripto para birimi sıralamasında olan XRP, açılan menkul kıymet davası nedeniyle geride kaldı ve sıralamada bir hayli alt noktalara çekildi.

XRP’nin hala dava öncesindeki seviyesinden çok daha yükseklerde olduğu ve 1 dolar üzerinden işlem gördüğü görülse de bunun diğer altcoinler gibi tüm zamanların rekorunun üzerine çıkamadığı biliniyor.

XRP İçin Hedefler

1,9 doladan bir anda 0,5 dolara kadar gerileyen XRP, şimdi yeniden 1,35 dolara ulaştı ve bunun devamındaki direnç noktası 2,44 dolar olacaktır.

XRP için asıl beklenen seviyenin ise 3,40 dolar ile tüm zamanların rekoru ve devamında 6,39 dolar olduğu söylenebilir. Peki XRP için bu seviye neden önemli ve buraya nasıl yükseliş sağlanacak?

Kripto. paraanalisti Dark Defender, konu hakkında yaptığı açıklamada aslında XRP’nin 6 dolara olan yolculuğuna da dikkat çekti.

Analist, XRP’nin haftalık olarak 1,26 dolar ila 1,27 dolar arasında kapanış yapmasının çok önemli olduğunu belirterek XRP fiyatının bu seviyelerde kalmasını beklediklerini belirtti.

Analistin 1,35 dola tahmini tuttu ve ünlü isim bunun devamında 2,44 doları bekliyor. Ünlü ismin grafiğine göre ise 1,35 dolar sonrasında direkt olarak 3,20 dolara bir yükseliş yaşanabilir.

Hi there all. #XRP successfully managed to stay above the resistance in daily charts. A weekly close above $1.26-$1.27 is also very important. Today we expect XRP to stay above the same level. The next targets will be $1.35 and $2.44 & then,

Road to $6.39#XRPCommunity#Ripple pic.twitter.com/iyRebb4eox

— Dark Defender (@DefendDark) September 3, 2021

Böyle bir rekorun gelmesi için ise Ripple’ın davada SEC’yi yenmesi ve galip gelmesi gerekiyor. Bu durumda XRP’nin tüm zamanların rekorunu tazeleyeceği neredeyse kesin olarak görülse de 6 dolara ulaşması bazı analistlere göre “abartı” olabilir.

www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!