banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Coinbase, İngiltere Müşterileri İçin Ethereum Stake Ödülleri Başlatıyor!

Coinbase, İngiltere Müşterileri İçin Ethereum Stake Ödülleri Başlatıyor!

En Büyük Bitcoin Borsalarından Coinbase, Japonya Piyasasına Açılıyor
En Büyük Bitcoin Borsalarından Coinbase, Japonya Piyasasına Açılıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, İngiltere’deki kullanıcılarının yakın tarihte Ethereum ile stake ödülleri kazanabileceğini duyurdu.

İlk olarak 2019 yılında Cosmos ve Tezos  için stake ödülleri sunan Coinbase, İngiltere’deki müşterilerden gelen yoğun talep sonucu ETH2 stake ödüllerini de açtı. Tam lansmanın yakın tarihte olması bekleniyor.

Coinbase müşterileri miktar sınırlaması olmaksızın istedikleri kadar ETH stake edebilecek. İsterlerse bakiyelerinin tamamı yerine varlıklarının bir kısmından da ödül kazanabilecekler.

Coinbase İngiltere müşterileri bu hizmet ile varlıklarını Coinbase’de stake ederek yılda %5’e kadar kazanç sağlayabilecekler.

İngiltere ve EMEA bölgesi genel müdürü Marcus Hughes konu ile alakalı şunları söyledi:

 “Son aylarda ether satın alan müşterilerde büyük bir artışa tanık olduk ve bu nedenle onlara bu varlık için stake ödülleri sunabilecek konumda olmaktan çok memnunuz. Bireysel olarak yapılması çok karmaşık olan staking’i basitleştirmede, kripto ekonomisinin bu önemli kısmına erişimi genişletmede rol oynayabileceğimize inanıyoruz.

Şirket açıklamasında Coinbase dışında yapılacak stake işlemleri için 32 ETH’ye ve stake sistemini çalıştırmak için gerekli teknik bilgiye sahip olmanın gerektiğini belirtti.

www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!