banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Dev Tahmin: Altın ve Gümüş Önümüzdeki 12 Ayda Bu Seviyelerde Olacak!

Dev Tahmin: Altın ve Gümüş Önümüzdeki 12 Ayda Bu Seviyelerde Olacak!

Dev Tahmin: Altın ve Gümüş Önümüzdeki 12 Ayda Bu Seviyelerde Olacak!
Dev Tahmin: Altın ve Gümüş Önümüzdeki 12 Ayda Bu Seviyelerde Olacak!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın piyasası, fiyatın ons başına 1.800 doların üzerinde desteğini korumasına rağmen talep açısından cansız kalmaya devam ediyor. Ancak bir piyasa stratejisti, duygunun ay sonundan önce bir kez daha yükseliş yönüne kaymaya başlayabileceğini söyledi.

Robert Minter: Fed planındaki gecikme, altın fiyatını olumlu etkiler

Aberdeen Standard Investments yatırım stratejisi direktörü Robert Minter, bir röportajda, devam eden COVID-19 pandemisinin ve Delta varyantının artan tehdidinin ABD işgücü piyasası üzerinde yarattığı ağırlığın devam edip etmeyeceğinin yakında belli olacağını söyledi. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere işgücü piyasası, Fed’in aylık tahvil alımlarını azaltma planı için kritik bir unsurdur.

Göz Atın

” data-medium-file=”https://i2.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/08/gold-bar-lies-on-a-financial-chart-1.jpg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i2.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/08/gold-bar-lies-on-a-financial-chart-1.jpg?fit=1024%2C683&ssl=1″ loading=”lazy” width=”1024″ height=”683″ src=”https://i2.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/08/gold-bar-lies-on-a-financial-chart-1.jpg?resize=1024%2C683&ssl=1″ alt=”Uzman Yorumu: Altın Fiyatları Neden Düşüyor? Ne Beklenmeli?” data-recalc-dims=”1″ />

Fed’in merakla beklenen planındaki herhangi bir gecikmenin altın fiyatları için olumlu olacağını da sözlerine ekledi. Ancak işgücü piyasasında işçiler işsiz kalmaya devam ederse, ABD hükümetinin yeni bir teşvik paketi başlatmaya zorlanabileceğini söyledi ve ekledi:

Eylül geldiğinde sihirli bir şekilde 11 milyon insanın 10 milyon iş bulması ve işe geri dönmesi gerektiğine dair bir inanç var. Sadece COVID’in sonlanmaması sebebiyle böyle bir şey olabileceğini düşünmüyorum. Şu anda toparlanma geriye gidiyor, ölümcül değil, ancak mevcut para politikalarını sürdürmesi için Fed’in üzerindeki baskıyı sürdürmek yeterli.

“Enflasyon, değerli metaller için destekleyici bir faktördür”

Minter, politikacıların gelecek yıl yapılacak ara seçimlere hazırlanırken işsizleri desteklemek için yeni teşvik tedbirlerini geçirmekten çekinmeyeceklerini de sözlerine ekledi. “Para şu anda çok ucuz olduğu için, kelimenin tam anlamıyla hükümetin daha fazla basmak için hiçbir maliyeti yok” dedi. Yeni teşvik, hükümetin yakın zamanda altyapı harcamalarına aktardığı 1,5 trilyon dolarlık ve önerilen 3,5 trilyon dolarlık bütçe teklifinin üstünde olacak. Bu rakamlar kulağa inanılmaz gelse de Minter, bunun ihtiyaç duyulan şey göz önüne alındığında oldukça az olduğunu söyledi.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!