banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Tether’ın (USDT) Bitcoin Madenciliği Tesisi Fotoğrafları Sahte Mi? Şirket CTO’sundan Yanıt Geldi

Tether’ın (USDT) Bitcoin Madenciliği Tesisi Fotoğrafları Sahte Mi? Şirket CTO’sundan Yanıt Geldi

Tether (USDT) CTO’sundan Piyasadaki FUD Hakkında Sert Sözler!
Tether (USDT) CTO’sundan Piyasadaki FUD Hakkında Sert Sözler!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tether (USDT) CTO’su Paolo Ardoino, Twitter’da Tether’in Latin Amerika’daki enerji üretimi ve Bitcoin madenciliği tesislerinden birini gösterdiğini iddia ettiği bir fotoğraf yayınladı.

“Tether Energy” logolu bir konteynerin yer aldığı fotoğraf, kripto para topluluğunun bazı üyeleri tarafından çok sayıda spekülasyona ve eleştiriye yol açtı.

Bazıları Ardoino’yu fotoğrafta photoshop kullanarak sahtecilik yapmakla suçlarken, diğerleri de tesisin yerini ve meşruiyetini sorguladı. Ardoino ise bu iddialara fotoğrafı savunan ve Tether’in enerji ve madencilik projesi hakkında daha fazla ayrıntı veren uzun bir açıklama ile yanıt verdi.

Ardoino’ya göre Tether Energy, yerel şirketlerle ortaklaşa dünya çapında yenilenebilir enerji üretimi ve Bitcoin madenciliği sahaları kurmayı amaçlayan yeni bir girişim. CTO, Tether’ın Bitcoin madenciliğinin coğrafi olarak mümkün olduğunca merkeziyetsiz olması ve çevreye saygılı olması gerektiğine inandığını söyledi.

One of #Tether energy production and #Bitcoin mining sites coming along well. pic.twitter.com/6Z8o6A5OaE

— Paolo Ardoino 🍐 (@paoloardoino) August 24, 2023

.IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl , .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo:hover , .IRPP_kangoo:visited , .IRPP_kangoo:active .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo:active , .IRPP_kangoo:hover .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .postImageUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo .centered-text .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo-content .IRPP_kangoo .ctaText .IRPP_kangoo .postTitle .IRPP_kangoo .ctaButton .IRPP_kangoo:hover .imgUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo:after

İlgili Haber
Son 1 Ayda Ne Kadar Terra Classic (LUNC) Tokeni Yakıldı? Bu Hızla Eski LUNA Arzına Düşmesi Ne Kadar Sürecek?

Ayrıca fotoğrafın gerçek olduğunu ve şu anda tamamlanma aşamasında olan ve yakında faaliyete geçecek olan sahalardan birindeki kontrol odalarından birini gösterdiğini vurguladı. Personelin mahremiyetini ve güvenliğini korumak için tam konumu paylaşmadığını ve aynı nedenle fiziksel bir logo yerine dijital bir logo kullandığını söyledi.

Yani Ardoino, fotoğrafta Tether logosunun sonradan eklendiğini kabul etmiş oldu.

Ayrıca madencilik sahasının birkaç ay içinde nasıl görüneceğine dair bir 3D model paylaştı ve ekipteki herkesin çok heyecanlı olduğunu ve projeyi başlatmak için çok çalıştığını ifade etti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!