banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Lider Trader: Bu 7 Altcoin Fırlayarak Bu Seviyeleri Görebilir!

Lider Trader: Bu 7 Altcoin Fırlayarak Bu Seviyeleri Görebilir!

Lider Trader: Bu 7 Altcoin Fırlayarak Bu Seviyeleri Görebilir!
Lider Trader: Bu 7 Altcoin Fırlayarak Bu Seviyeleri Görebilir!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tanınmış kripto stratejisti ve analisti Scott Melker, ani direnç seviyelerini kıracağını söylediği yedi altcoin projesini yakından takip ediyor. Kriptokoin.com olarak Scott Melker’ın tahminlerini sizler için derledik, birlikte inceleyelim…

Scott Melker: Şimdi Ethereum’da yükselmeyi bekliyoruz

Yeni analizinde Scott Melker, 83.000 YouTube abonesine, satıcıları 3.330 dolardan tüketirken ETH’nin fiyat hareketini izlediğini söylüyor. Scott Melker konuya yönelik şu yorumlarda bulunuyor:

Ama nihayetinde ETH’nin 3.000 dolar tuttuğunu görmek istiyorsunuz. Bu, bu aralığın zirvesi… Ve gerçek ticaret şu anda bir, iki, üç, dört, beş, altı dokunuş 3.330 doları geçemiyor. Bunun üzerine çıkmak ve sonra yükselmeye devam etmemizi ummak istiyorsunuz.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!