banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Solana (SOL) Piyasadan Bağımsız Hareket Ederken AVAX ve HOT Beklentileri Ne Yönde?

Solana (SOL) Piyasadan Bağımsız Hareket Ederken AVAX ve HOT Beklentileri Ne Yönde?

Solana (SOL) Piyasadan Bağımsız Hareket Ederken AVAX ve HOT Beklentileri Ne Yönde?
Solana (SOL) Piyasadan Bağımsız Hareket Ederken AVAX ve HOT Beklentileri Ne Yönde?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında genel bir düşüş gözlemlenirken Sol fiyatı piyasadan bağımsız bir şekilde yükselişini sürdürüyor.

08:37
31 Ağustos 2021

Kripto para piyasasında genel olarak aşağı yönlü hareketler hakimken Solana (SOL) adeta kendi rallisini yaşıyor ve fiyat düşüş piyasasında gözle görülür bir artış ile ilerliyor. Peki, Bitcoin başta olmak üzere hemen hemen tüm piyasada düşüş hakimken 2021 yılının popüler kripto paralarından Avalanche (AVAX) ve Holo’da (HOT) son durum ne, fiyat beklentileri ne yönde?

Solana’dan Rekor Üzerine RekorAVAX ve HOT Solana’dan Rekor Üzerine Rekor Yaşadığı yükseliş ile birlikte piyasa hacmi bakımından en büyük ilk on kripto para birimi içine girerek 8. sıraya yerleşen Solana, son 24 saat içinde %21, son 1 hafta içinde %51 ve son 1 ay içinde %231 artış kaydetmiş durumda. Yazının kaleme alındığı an itibari ile 118 dolardan işlem gören SOL’un, rekor fiyatının da 118,6 dolar olduğu ifade edilebilir. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Solana’nın hayatında ilk kez 100 doları geçmesi ve yükselişini devam ettirmesi yatırımcısının yüzünü güldürdü. Analistlere göre fiyatın 100 dolar üzerinde kapanması, boğalara cesaret verdi ve yeni bir ralliyi grafiklere getirdi. Bu noktada şu an için 120 dolar ilk hedef olarak gösteriliyor. Daha uzun vadeli hedefin ise 150 dolar olduğu düşünülüyor. Bunlara ek olarak her ne kadar analistler rallinin henüz bitiş aşamasına yaklaşmadığını ifade etseler de yatırımcılar şu anki hareketlerin FOMO etkisi ile gerçekleştiğini unutmamalı. AVAX ve HOT AVAX, geçtiğimiz haftaların ve HOT da 2021 yılı boğa koşusunun en popüler coin’leri arasında yer alıyordu. Her ne kadar SOL’un yükselişi ile birlikte bu iki kripto para birimi bir miktar geride kalmış olsalar da hala analistler fiyat performansı açısından iki kripto paraya da güveniyor gibi görünüyor. AVAX yazının yayına hazırlandığı sırada 42 dolar bandında işlem görüyor ve analistlerin beklediği gibi şu anda bir konsolidasyon sürecinde bulunuyor. Bu noktada sonra konsolidasyonun hangi yönde kırılacağının piyasanın genel gidişatına bağlı olacağı ifade ediliyor. Yukarı yönlü bir hamlede ise 56 doların ana direnç olarak çalışacağı düşünülüyor. Öte yandan HOT yazının yayın hazırlandığı sırada 0,0106 dolardan işlem görüyor ve 0,01 dolarlık direncin üzerinde kalınması önemli bir artış sinyali olarak nitelendiriliyor Son 24 saat içinde %2 gerilemiş olan altcoin’in 0,03 dolar ile rekor seviyesini belirlediğini hatırlatmakta fayda var. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!