banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. ABD Başkan Adayından Bitcoin (BTC) Açıklaması: ‘Seçilirsem Bundan Vergi Almayacağım!’

ABD Başkan Adayından Bitcoin (BTC) Açıklaması: ‘Seçilirsem Bundan Vergi Almayacağım!’

Amerikalıların Bitcoin ve Kripto Paralar Hakkında Ne Düşündüğü Açıklandı: Ne Kadarı Coin Tutuyor?
Amerikalıların Bitcoin ve Kripto Paralar Hakkında Ne Düşündüğü Açıklandı: Ne Kadarı Coin Tutuyor?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demokrat Başkan Adayı Robert F. Kennedy Jr. 2024 yılında Başkan seçilmesi halinde uygulamayı planladığı Bitcoin (BTC) ile ilgili iddialı politikalarını açıkladı.

Demokrat Başkan Adayı Başkan Seçilirse Bitcoin’i (BTC) Destekleyeceğini Açıkladı

Kennedy Jr. ABD dolarını Bitcoin (BTC) ile destekleme ve yatırımcıları Bitcoin karları üzerindeki sermaye kazancı vergilerinden muaf tutma niyetini açıkladı.

Kennedy Jr. kendi yönetimi altında Bitcoin’in ABD dolarına dönüştürülmesinin sermaye kazancı vergilerinden muaf tutulacağını belirtti.

Bu hamle, inovasyonu teşvik etmeyi ve Amerika Birleşik Devletleri’ni kripto para piyasalarında ve blok zinciri teknolojisinde lider olarak konumlandırmayı amaçlıyor.

Kennedy Jr. yatırımları teşvik ederek ve kripto para alanında yeni girişimleri cesaretlendirerek yeni bir küresel finans çağını başlatmayı hedefliyor.

Demokrat aday, Bitcoin ve blok zinciri teknolojisinin güçlü bir destekçisi.

Mayıs ayında yaptığı bir konuşmada, herkesin evinde bir node çalıştırma hakkına sahip olması gerektiğini savunarak, Bitcoin’in kendi kendini saklama hakkını savunma konusundaki kararlılığını vurguladı.

.IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl , .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo:hover , .IRPP_kangoo:visited , .IRPP_kangoo:active .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo:active , .IRPP_kangoo:hover .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .postImageUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo .centered-text .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo-content .IRPP_kangoo .ctaText .IRPP_kangoo .postTitle .IRPP_kangoo .ctaButton .IRPP_kangoo:hover .imgUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo:after

İlgili Haber
Bitcoin Borsası Binance’den Üç Altcoin İçin TRY Paritesi Duyurusu Geldi!

Ayrıca, enerjinin sektörden bağımsız olarak düzenlenmesini de destekliyor.

Kennedy Jr. Bitcoin’in bir menkul kıymet olmadığına ve dünya çapındaki hükümetler tarafından bu şekilde düzenlenmemesi gerektiğine inanıyor.

Başkan adayının önerileri, ABD’de kripto para piyasasını ve blok zinciri teknolojisinin benimsenmesini önemli ölçüde etkileme potansiyeline sahip.

ABD dolarını Bitcoin ile destekleyerek ve kripto para alanındaki yatırımları teşvik ederek, Kennedy Jr. başkanlığı altında gelişen bir finansal ortam öngörüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!