banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 2008 Krizini Öngören Efsane’den DOGE ve SHIB Yorumları!

2008 Krizini Öngören Efsane’den DOGE ve SHIB Yorumları!

2008 Krizini Öngören Efsane’den DOGE ve SHIB Yorumları!
2008 Krizini Öngören Efsane’den DOGE ve SHIB Yorumları!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“The Big Short” yatırımcısı Michael Burry, Shiba Inu (SHIB) kripto parasını “anlamsız” olarak değerlendirerek eleştirdi. Dogecoin yan ürününün arzının 1 katrilyon tokeni aştığını da belirtti. Detaylar Kriptokoin.com’da.

Göz Atın

SHIB  anlamsız mı?

Michael Burry, Dogecoin‘den ilham alan kripto para birimi Shiba Inu hakkında tweet attı. “The Big Short” yatırımcısı, arzının 1 katrilyon tokeni aştığını belirterek meme tokenini yerden yere vurdu. Burry, Bitcoin‘i spekülatif, borçla beslenen bir balon olarak etiketleyerek kripto satın almaya karşı uyardı. “The Big Short” şöhretinin yatırımcısı Michael Burry, SHIB hayranı değil. Dogecoin’den ilham alan kripto para birimini, ki kendisi geçen hafta üç katından fazla fiyat artışı gösterdi, dolaşımda çok fazla kripto para olduğu için eleştirdi. Scion Asset Management patronu, şimdi silinmiş bir tweet’te Coinbase‘in meme tokeniyle ilgili tanımını paylaştı ve arzının bir katrilyon coini aştığını vurguladı. Tweetin içeriği şöyleydi: “Sadece söylüyorum, bir katrilyon saniye yaklaşık 32 milyon yıldır. Bir katrilyon gün, evrenin başlangıcından itibaren geçen 2.7 trilyon yıl çarpı 71.000, yani tüm zaman. Başka bir deyişle, anlamsız.”

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!