banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Polygon’un MATIC Önerisi Fiyatı Hareketlendirdi!

Polygon’un MATIC Önerisi Fiyatı Hareketlendirdi!

Polygon’un MATIC Önerisi Fiyatı Hareketlendirdi!
Polygon’un MATIC Önerisi Fiyatı Hareketlendirdi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa değerine göre 12. sırada yer alan popüler altcoin Polygon için yeni bir yükseltme önerildi.

Coindesk’in haberine göre, bir grup Polygon kurucusu ve araştırmacısı, Polygon ağının yerel tokeni MATIC‘in POL olarak değiştirilmesini öngören bir yükseltme önerdi.

Bu yükseltme onaylanırsa Polygn ağının tokeni MATIC, POL olarak değişecek ve POL, birden çok Poligon tabanlı ağı doğrulamak için kullanılabilen çok amaçlı bir belirteç haline gelecek.

Bu teklif onaylanırsa ayrıca ağ doğrulayıcıları tek bir belirteç (POL) kullanarak birden çok zincirin çalışmasını destekleyebilecek.

MATIC’in POL’a yükseltmesinin basit olacağı belirtildi. Elinde MATIC jetonu olan kullanıcılar bu MATIC’lerini eşdeğer sayıda POL jetonu dönüştürecek olan belirli bir akıllı sözleşmeye göndermeleri gerekiyor.

Kullanıcıların MATIC’lerini POL’a dönüştürmek için yeterli zamanı olacağı belirtilerek bu yükseltmenin dört yıl ya da daha fazla bir sürede tamamlanması öngörülüyor.

Çıkan yükseltme haberinin ardından Polygon (MATIC) yaklaşık %3,15’lik bir yükseliş yaşadı ve 0,7535 dolara kadar çıktı. MATIC yazım esnasında 0,7480 dolardan işlem görüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!