banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Borsalara Para Girişi Rekor Kırdı! Bitcoin ve Altcoinler İçin Alım Sinyali Mi?

Borsalara Para Girişi Rekor Kırdı! Bitcoin ve Altcoinler İçin Alım Sinyali Mi?

Bu Bitcoin ve Kripto Para Borsası, Kritik Ülkede Ofis Açacağını Duyurdu!
Bu Bitcoin ve Kripto Para Borsası, Kritik Ülkede Ofis Açacağını Duyurdu!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FED’in faiz artışlarından sert bir şekilde etkilenen Bitcoin (BTC) dünkü faiz artışından sonra düşse de 20.000 doların üzerinde kalmayı başardı.

Bitcoin, 20.000 dolarlık psikolojik seviyenin üzerinde güçlü bir şekilde tutunmaya devam ederken, yatırımcılar da BTC’deki ve kripto piyasalarındaki yükselişin kalıcı olup olmayacağını merak ediyor.

Rallinin başlamasını dört gözle bekleyen yatırımcılara umutlu bir haber veren CryptoQuant analisti, verilere göre spot borsaya giren stablecoin miktarının 2 Kasım itibariyle tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını söyledi.

Zira stablecoin işlemlerinin artması olası bir rallinin başlaması olarak ve büyük yatırımcıların ve balinaların Bitcoin’de dibi satın almak için harekete geçmiş olabilecekleri olarak değerlendiriliyor.

Stablecoinlerdeki bu hareketliliğin BTC için iyiye işaret olduğunu belirten CryptoQuant analisti şunları söyledi:

“Spot borsalara giren stablecoinlerin ortalaması tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Genel olarak, bu uzun vadede BTC fiyatı için iyi bir işaret. Ancak fiyat oynaklığına neden olarak kısa vadede BTC fiyatı üzerinde olumsuz etki yaşatabilir.”

Bitcoin’in 17.500 dolarlık dipten daha aşağıya düşmesini beklemediğini ifade eden analist, şu anda BTC’de long yada short pozisyon açmanın riskli olduğunu söyledi.

Ayrıca tarihsel olarak bir değerlendirme yapan CryptoQuant analisti stablecoinlerin borsalara girişinde bir artış yaşandığında balinaların ve büyük kurumsal yatırımcıların satın almayı planladığını gösterdiğini belirtti.

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!