banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Borsalara aktarılan sabit coin miktarında rekor: Ralli anlamına mı geliyor?

Borsalara aktarılan sabit coin miktarında rekor: Ralli anlamına mı geliyor?

Borsalara aktarılan sabit coin miktarında rekor: Ralli anlamına mı geliyor?
Borsalara aktarılan sabit coin miktarında rekor: Ralli anlamına mı geliyor?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aylardır belli bir seviyenin altına da üstüne de gitmeyen fiyatlar Fed kararının ardından da yönünü henüz net olarak göstermedi ancak 2 Kasım günüyle ilgili bir işaret yeni bir yükseliş rallisinin gelebileceğini gösteriyor.

Sabit coin girişlerinde rekor

Zincir üstü veri platformu CryptoQuant’tan paylaşılan bilgilere göre, spot borsalara giren sabit coin miktarında 2 Kasım günü itibariyle tüm zamanların rekoru kırıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genelde ABD dolarına denk olan sabit coin’lerin borsaya girmesi, yatırımcıların alım yapma isteğini gözler önüne seriyor. Uzmanlar yüklü miktarda sabit coin girişinin, kurumsal şirketlerin de alım yapma isteğine işaret edebileceğini belirtiyorlar. Ancak muhtemel bir rallinin uzun vadeli mi yoksa kısa vadeli mi olacağını yahmin etmek ise neredeyse imkansız.

Haberin yazıldığı dakikalarda Bitcoin 20 bin 150 dolar civarında işlem görürken, en büyük kripto paranın piyasa değeri ise 385 milyar dolar civarında…

Haber Kaynak: uzmancoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!