banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bu Altcoin Projesinin Kurucusu Ölü Bulundu!

Bu Altcoin Projesinin Kurucusu Ölü Bulundu!

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Yakaladığı MOSSAD Casuslarında Bitcoin (BTC) İzi!
Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Yakaladığı MOSSAD Casuslarında Bitcoin (BTC) İzi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz finans platformu MakerDAO’nun 29 yaşındaki kurucu ortağı Nicolai Muchgian, Porto Riko’daki Ashford hastanesinin arkasında yer alan plajda ölü bulundu.

29 yaşındaki Nicolai Muchgian, MakerDAO’nun aynı zamanda kodlayıcısı olarak biliniyordu.

Muchgian, MakerDAO projesinin yanı sıra Ethereum (ETH) BitShares ve DAI fork Rai projelerinde de çalıştı.

Muchgian, yaptığı paylaşımlarda CIA ve Mossad’ın bir sebepten dolayı kendisinin peşinde olduğundan şüphelendiğini söyledi.

Ayrıca Nicolai Muchgian, kız arkadaşının da kendisine suç duyurusunda bulunulabilmesi için evine dizüstü bilgisayar yerleştiren bir casus olduğuna inanıyordu.

Zira Muchgian, son attığı twitte ” CIA, Mossad ve pedo seçkinleri bana şantaj yapıyor. Casus olan eski sevgilimin yerleştirdiği bir dizüstü bilgisayarla beni suçlayacaklar. Bana ölümüne işkence edecekler.” demişti.

Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson da Nicolai Muchgian’ın ölümü ile ilgili paylaşım yaptı. Hoskinson “Nikolai’yi Bitshares günlerinden tanıyordum. Oyun teorisinden urbit’e kadar çok geniş bir ilgi alanına sahip, çok genç ve son derece zeki bir adamdı. Derin bir teknoloji anlayışına sahip olduğuna inanıyorum. Ona bunların olduğunu görmek üzücü.” dedi.

I knew Nikolai from back in the Bitshares days. He was a very young and extremely bright man who had a very wide array of interests from game theory to urbit. I believe he went to CMU and had a deep understanding of technology. Sad to see what happened https://t.co/E5C7jIqsn1

— Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) November 1, 2022

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!