banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Dogecoin’de Son Dakika Gelişmesi: Milyonlarca Dolarlık Hareket Yaşandı!

Dogecoin’de Son Dakika Gelişmesi: Milyonlarca Dolarlık Hareket Yaşandı!

Dogecoin’de Son Dakika Gelişmesi: Milyonlarca Dolarlık Hareket Yaşandı!
Dogecoin’de Son Dakika Gelişmesi: Milyonlarca Dolarlık Hareket Yaşandı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogecoin için işler yolunda görünürken yaşanan son gelişme yatırımcıları düşünmek zorunda bırakabilir. Büyük bir hareket gerçekleşti.

01:40
30 Ekim 2022

Okuma Süresi: 3 Dakika Geçtiğimiz son 3 günde inanılmaz bir artış gösteren Dogecoin için veriler, bir Dogecoin balinasının, kripto paranın fiyatı yükselirken Binance’e 9 milyon dolardan fazla DOGE aktardığını gösteriyor.

Dogecoin Balinasından 9.4 Milyon Dolarlık YatırımDoge Hala Güçlü Görünüyor Dogecoin Balinasından 9.4 Milyon Dolarlık Yatırım Kripto para birimlerinde yapılan büyük işlemlerin takipçisi Whale Alert tarafından büyük bir DOGE işlemi tespit edildi. Toplam transfer miktarı 113.000 DOGE oldu ve işlemin gerçekleştiği sırada bu coin’lerin değeri USD cinsinden yaklaşık 9,4 milyon dolardı. Ancak, o zamandan beri Dogecoin fiyatı patlayıcı bir büyüme göstermeye devam etti ve yalnızca son 24 saat içinde %50’den fazla artarak bu 113.000 DOGE’nin şu anda 13 milyon dolardan fazla bir değere sahip olmasına neden oldu. Bu tür büyük kripto işlemleri genellikle bireysel bir balinaya ya da bir dizi yatırımcıdan oluşan bir varlığa ait olur. Transferin ek ayrıntıları, bilinmeyen bir cüzdandan (muhtemelen kişisel bir cüzdan) kripto borsası Binance’e gittiğini ortaya koyuyor. Bu, borsa giriş işlemine bir örnek gösterilebilir. Yatırımcılar genellikle satış amacıyla borsalara para yatırdığından, büyük girişler balinaların ellerindekileri satışına bir işareti olabileceğinden bu durum Dogecoin fiyatı için düşüş anlamına gelebilir. Doge Hala Güçlü Görünüyor Şimdiye kadar, memecoin bu borsa girişinden herhangi bir ivme kaybetmiş gibi görünmüyor. Ancak, balinanın transferi önceden yapmış olması ve satmak için yalnızca doğru fırsatı bekliyor olması mümkün. Dogecoin blok zincirinde birkaç gün önce bir başka büyük işlem daha gerçekleşti; bu işlem yaklaşık 94.000 DOGE büyüklüğünde ve transfer sırasında 7,2 milyon dolar değerindeydi. Şu anda bu 12,7 milyon dolara eşit durumda. Yukarıda görebileceğiniz gibi, bu balina girişi de Binance’a yöneldi. Dikkat edilmesi gereken ilginç bir nokta da bu işlemin gönderici adresi ile yeni işlemin girdilerinden birinin tamamen aynı olması. Binance cüzdan adresi de her iki işlem arasında aynı. Bu da aynı balinanın bu iki girişe de dahil olduğunu gösterebilir. Bu yazının yazıldığı sırada Dogecoin’in fiyatı geçen hafta %123 artışla 0,13 dolar civarında seyrediyor. Geçtiğimiz ay boyunca memecoin %117 değer kazandı. Aşağıdaki grafik, son beş gün içinde kripto fiyatındaki eğilimi göstermekte. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!