banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Piyasa Kızıla Bürünmüşken Bu Kripto %24 Arttı, Rekor Kırdı ve İlk 10’a Girdi!

Piyasa Kızıla Bürünmüşken Bu Kripto %24 Arttı, Rekor Kırdı ve İlk 10’a Girdi!

Piyasa Kızıla Bürünmüşken Bu Kripto %24 Arttı, Rekor Kırdı ve İlk 10’a Girdi!
Piyasa Kızıla Bürünmüşken Bu Kripto %24 Arttı, Rekor Kırdı ve İlk 10’a Girdi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasada yaşanan aşağı yönlü grafikler arasında bir kripto para yaşadığı artışla ve fiyat performansı ile dikkatleri çekiyor. 

10:00
27 Ağustos 2021

Kripto para piyasası Pazartesi günü sergilediği yukarı yönlü ivmeyi devam ettiremedi ve haftanın geri kalanı düşüşlerle geçti. Bitcoin fiyatı yeniden toparlanmaya çabalarken ve altcoin’lerin büyük çoğunluğu geri çekilmeler ile ilerlerken bir kripto para biriminin yükselişi dikkat çekiyor.

Solana FiyatıSOL Fiyatı Neden Arttı?SOL’da Önemli Seviyeler Solana Fiyatı Yazının yayına hazırlandığı sırada 82,4 dolar bandında işlem gören Solana (SOL) 83,9 dolara kadar yükselerek %20’nin üzerinde artış yakalamış oldu. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Tüm piyasada düşüş yaşanırken SOL’un yükseliş sergilemesi, kripto para biriminin piyasa hacmi bakımından en büyük 10. coin konumuna yükselmesini sağladı. 23,9 milyar dolar piyasa değerine sahip olan Solana’nın hemen üzerinde 24,5 milyar dolarlık piyasa değeri ile Polkadot (DOT) ve 15,9 milyar dolarlık piyasa değeri ile Uniswap (UNI) bulunuyor. SOL Fiyatı Neden Arttı? Şu anda düşüş eğiliminde olan bir piyasada SOL‘un yükselişine güç veren Pyth Network’ün, Solana blok zincirindeki uygulamalar ile Ethereum’daki uygulamalar arasında iletişime izin vererek ve Wormhole köprüsünü kullanarak DeFi uygulamalarına gerçek zamanlı kurumsal düzeyde piyasa verileri sunmasının duyurulması oldu. Bu gelişme, muhtemelen daha fazla DeFi projesini Solana ekosistemine katılmaya ve yüksek işlem işlem hızlarından ve düşük maliyetlerinden yararlanmaya teşvik edecek. Pyth Network, merkezi olmayan, zincirler arası bir oracle olarak karşımıza çıkıyor. Piyasa veri sağlayıcısına göre Solana‘nın ağı, işlemleri Nasdaq ile aynı hızda gerçekleştirebiliyor ve bu da onu merkezi olmayan finansın en iyilerini geleneksel finansınkiyle birleştirebilen heyecan verici bir seçenek haline getiriyor. SOL’da Önemli Seviyeler SOL grafikleri şu anda güçlü bir yükseliş eğilimi olduğunu gösteriyor. ancak bu noktada yatırımcıların kar almak isteyebilecekleri ve bunun da bir satış baskısı oluşturabileceği ifade ediliyor. Analistlere göre SOL fiyatı 61 dolarlık pivot seviyenin oldukça üzerinde bulunuyor. Buna ek olarak SOL son yükselişi ile birlikte yeni bir rekora imza attı ve alım baskısı devam ederse rekor tazeleyebilir. Ancak bu noktada kripto para piyasasının oldukça volatil olduğunu ve risk kontrolü ile işlem yapmanın çok önemli olduğunu belirtmek gerekiyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!