banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Justin Sun’ın çekimleri 200 milyon $’ı aştı: “Satış için değil”

Justin Sun’ın çekimleri 200 milyon $’ı aştı: “Satış için değil”

TRON kurucusu Justin Sun, beklenen haberi açıkladı
TRON kurucusu Justin Sun, beklenen haberi açıkladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRON blok zincirini Dominik Cumhuriyeti’ne resmi zincir olarak kabul ettirmeyi başaran ve son dönemdeki Huobi adımıyla da kendisinden yine söz ettirmeyi başaran Justin Sun kendisine ait olan bazı adreslerden önemli para çekimleri yapmaya başladı.

15 günde 230 milyon dolardan fazla çekim

Sun, merkeziyetsiz finans protokolü olan AAVE’deki “0x3dd…5296” adresinden 50 milyon BUSD çekti ve toplamda 70 milyon doları Paxos’a gönderdi. Başka bir adres olan “0x611…DF01” Binance cüzdanının çekilen 72 milyon USDC de Circle şirketine gönderildi. Sun’ın Circle şirketine son 15 günde gönderdiği toplam paranın değeri de 236 milyon doları buldu.

Justin Sun: Satış için değil

TRON kurucusu ise çıkan haberlerin ardından Twitter’dan anında açıklama yaptı. Borsalardan çıkış yaptığı iddialarının doğru olmadığını belirten Sun şunları söyledi:

“Çıkış yaptığım iddiaları doğru değil. Circle ile yaptığımız USDC transferleri sadece iç cüzdanlara para akatarma. Biz kripto para sektörü için olumlu düşünmeye devam ediyoruz. İşe alımlarımız yoğun şekilde devam ediyor. Dominik’te yasal olan TRX, HT, BTT, JST, NFT ve SUN gibi token’lardan oluşan yatırımlarımızı artırıyoruz”

Justin Sun geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Huobi’de hissesi bulunmadığını ancak on milyonlarca HT token’ı olduğunu belirtmişti. Sun 2013’ten bu yana HT token aldığını söylemişti.

Haber Kaynak: uzmancoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!