banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Milyonlarca Dolarlık NFT, Artık Para Etmiyor! Sektörde Son Durum Ne?

Milyonlarca Dolarlık NFT, Artık Para Etmiyor! Sektörde Son Durum Ne?

Bitcoin’i Baskılayan Çin’in Yeni Hedefi NFT Pazarı Mı?
Bitcoin’i Baskılayan Çin’in Yeni Hedefi NFT Pazarı Mı?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasalarındaki durgunluk devam ediyor. Geçtiğimiz yılın sonunda popülerleşen NFT’ler binlerce, hatta yüzbinlerce dolarlık açık arttırmalar ile satılırken günümüzde durum çok daha farklı.

Geçtiğimiz Mart ayında, Twitter kurucusu Jack Dorsey’in sitede atmış olduğu ilk tweetin NFT’si astronomik bir rakamdan alıcı bulmuştu. İranlı kripto girişimcisi Sina Estiva, Dorsey’in tweetinin NFT haline 2.9 milyon dolar gibi uçuk bir rakam ödeyerek sahip oldu.

Sina Estiva, satın aldığı NFT’yi daha sonra yeniden açık arttırmaya koyarak elde edeceği gelirin %25’ini hayır kurumlarına bağışlayacağını açıkladı. Ancak bir zamanlar milyonlar biçilen ünlü NFT, bugün bir kaç onluk dolardan fazlasını etmiyor.

OpenSea platformunda sergilenen dijital sanat eserine verilen son teklif ise sadece 132 dolar oldu. Ethereum bazlı teklif ise 0,1 ETH.

Estavi, NFT’yi piyasa şartları düzelmeden satmayı düşünmüyor. Geçtiğimiz yıl yaşanan NFT çılgınlığında piyasaya giren bir çok ünlü isim zarar etti.

Popüler şarkıcı Snoop Dogg, 2021’in Aralık ayında 7 milyon dolar ödeyerek bir NFT satın almıştı. Ancak bugün NFT’nin tahmini değeri 2 milyon dolar civarında.

NFT sektörünün lider blockchain ağı Ethereum, Kasım 2021’den bu yana %70 değer kaybetti. ETH gerilerken, NFT hacimleri de %90’a kadar düştü.

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!