banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. ABD vatandaşları yüksek getiri için sadece kriptoyu fırsat görüyor

ABD vatandaşları yüksek getiri için sadece kriptoyu fırsat görüyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük yatırım bankalarından biri olan Bank of America’nın yaptığı son ankette kripto paraların önemi bir kez daha ortaya çıktı. Anketin 21 ilâ 42 yaş arası için sorularn sorularında katılımcıların %75’i ortalama üstü getiri için tek çarenin kripto paralar olduğunu belirttiler. Yatırımcılar, geleneksel finans ile bu getirinin sağlanamayacağı yönünde görüş bildirdiler.

“Portföy çeşitlendirme ana strateji”

Ankete katılanlar ayrıca bir portföylde kripto paralarla birlikte emlak, hisse senetleri ve emtiaların olması gerektiğini de belirttiler. Hiçbir varlığın tek başına risksiz olamayacağını belirten katılımcılar, portföy çeşitlendirmenin de önemine değindiler.

Yaş ilerledikçe kriptoya bakış negatifleşiyor

Ancak bu yaş grubunun üzerindekilere sorulan sorularda ise, kripto paraların da içinde olduğu alternatif yatırımlara olan bakış açısı olumsuz yönde değişiyor. Bir üst yaş grubu verdiği cevaplarda, portföyünün sadece yüzde 5’ini kripto paralar gibi yatırım araçlarına koyacağını bekirtti.

Ankette ilginç bir detay daha verildi ve ebeveynlerin yüzde 68’inin, çocuklarıyla kripto paralar hakkında konuşmalar yaptığı ve varlık transferinin nasıl gerçekleşeceği hakkında konuştuğu ifade edildi.

ABD’de, Baby Boomer denilen 1950 ve sonrası doğumlu kitlenin 2045 yılı itibariyle X jenerasyonu ve milenyallere 2045 yılı itibariyle 84 trilyon dolarlık varlık devretmesi bekleniyor.

Haber Kaynak: uzmancoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!