banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Dünyaca Ünlü Milyarder Aile, Kripto Para Yatırımlarını Artırma Kararı Aldı

Dünyaca Ünlü Milyarder Aile, Kripto Para Yatırımlarını Artırma Kararı Aldı

Dünyaca Ünlü Milyarder Aile, Kripto Para Yatırımlarını Artırma Kararı Aldı
Dünyaca Ünlü Milyarder Aile, Kripto Para Yatırımlarını Artırma Kararı Aldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyarder Simon Nixon’a ait bir aile ofisi olan Seek Capital, kripto para yatırımını artırma stratejisi izleyeceğini açıkladı.

16:00
26 Ağustos 2021

Bitcoin ve kripto para birimlerine yönelik kurumsal talep her geçen gün artıyor. Her büyük Wall Street bankası, Aile Ofisleri ve hedge fonları kripto para birimlerine yatırım yaptı. Aile ofisi, bir ailenin nesiller boyu süre gelen birikimlerinin bir çatı altında toplanarak kurulan şirketlerdir.

Seek Capital, Kriptoya Odağını ArtırıyorAile Ofislerinin Kripto Yatırımı Yükselişte Seek Capital, Kriptoya Odağını Artırıyor Aile ofislerinin kriptoya olan ilgisi 2021 yılı boyunca artış gösterdi. Milyarder Simon Nixon’a ait bir aile ofisi olan Seek Capital, kripto para yatırımını artırma stratejisi izleyeceğini açıkladı. Aile ofisi, kriptoyu geleceğin önemli bir alanı olarak gördüğünü belirtti. Bununla birlikte Seek Capital, kripto sektörüne odaklanmasına yardımcı olacak bir analist arıyor. Ailenin kripto portföyünü artırma kararı, kripto benimsenmelerinin tüm zamanların en yüksek seviyelerini gördüğü dönemde geldi. Goldman Sachs tarafından yapılan yakın zamanlı ankette, bankacılık devinin iş yaptığı aile ofisleirnin yarısından fazlasının kripto yatırımına ilgi gösterdiği sonucuna varıldı. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Aile Ofislerinin Kripto Yatırımı Yükselişte Bitocin fiyatı, mayıs-haziran aylarındaki geri çekilmenin ardından büyük bir toparlanma ile 50.000 dolara kadar tırmandı. Benzer şekilde altcoin’ler de lideri takiben fiyatlarını artırdı ve toparlanma evresinde önemli iyileşmeler gördü. Üç aylık düşüş aşamasına rağmen kurumsal yatırımcılar ve aile ofisleri kripto ilgisini kaybetmedi. Seek Digital dışında, Cryptology Asset Group’un sahibi Michael Novogratz ve Christian Angermayer, kripto merkezli fonlara 100 milyon dolarlık yatırım sözü verdi. CITI Group, müşterilerine CME Bitcoin Vadeli İşlemleri sunmak adına başvuruda bulunan en son bankacılık devi oldu. Goldman Sachs, JPMorgan, Fidelity Investment, yakın zamanda müşterileri için Bitcoin yatırım fonlarını açıklayan Wall Street devleri olarak kayıtlarda yer aldı. Bitcoin fiyatı, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 46.919 dolardan alım satım işlemi görüyor. Kripto para piyasasının amiral gemisi, 50.000 dolar dokunuşunun ardından geri çekilme yaşadı. Henüz 50.000 dolarlık psikolojik seviyenin üzerinde tutunamayan BTC, 46.000 dolar bandına geriledi. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!