banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Yeni Ayın İlk Gününde Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum!

Yeni Ayın İlk Gününde Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum!

Yeni Ayın İlk Gününde Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum!
Yeni Ayın İlk Gününde Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Peki kripto para piyasaları yeni aya nasıl başladı, Bitcoin (BTC) ve altcoin’lerde son durum ne? Detaylar haberimizde.

08:07
1 Ekim 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Kripto para piyasalarının geçen haftaki olumsuz performansına rağmen bu haftayı daha iyi bir performansla kapatmaya hazırlanıyor gibi gösteriyor. Özellikle bazı altcoin’lerin çift haneli kazançlar kaydettiği görülüyor. Peki kripto para piyasaları yeni aya nasıl başladı, Bitcoin (BTC) ve altcoin’lerde son durum ne? Detaylar haberimizde.

Bitcoin’de Son DurumAltcoin’lerde Son Durum Bitcoin’de Son Durum Lider kripto para Bitcoin, yazım sırasında son 24 saatte kaydettiği yüzde 0,26 gibi düşük bir oranda düşüşle 19 bin 401 dolardan işlem görüyor. 371.9 milyar dolarlık piyasa değeri ile BTC‘nin son 7 günde ise yüzde 1,33 oranında yükseldiği görülüyor. Bitcoin, güncel fiyatlarla 69 bin dolarla kaydettiği tüm zamanların en yüksek seviyesinin (ATH) yüzde 71,78 altında fiyatlanmaya devam ediyor.

7 Günlük Bitcoin Grafiği

Altcoin’lerde Son Durum En büyük altcoin Ethereum (ETH), yazım sırasındaki 24 saatte kaydedebildiği yüzde 0,08 gibi son derece düşük bir oranda verdiği kayıpla bin 328 dolardan alınıp satılıyor. Uzun zamandır merakla beklenen The Merge güncellemesinden beri değer kaybeden ETH, bir süredir bin 300 doların hemen üzerinde dar bir aralıkta hareket ediyor. Etehreum‘un toplam piyasa değeri 162.9 milyar dolarda. Kripto veri platformu CoinMarketCap’in sağladığı verilere göre, 24 saatte yaptığı çıkışla yatırımcısına en çok kazandıran altcoin’ler listesinde ilk sırada yüzde 5,54 yükselişle 1,36 dolardan işlem gören Toncoin (TON) yer alıyor. TON’u takip eden altcoin’ler ise sırasıyla yüzde 5,51 yükselişle Quant (QNT) ve yüzde 3,53 yükselişle Chiliz (CHZ). Öte yandan 24 saatte yatırımcısına en çok kaybettiren altcoin’ler listesinde ilk sırada yüzde 8,89 düşüşle 4,16 dolardan işlem gören UNUS SED LEO (LEO) geliyor. LEO’yu takip eden altcoin’ler ise yine sırayla yüzde 6,93 düşüşle 1,36 dolardan alınıp satılan Celsius (CEL) ve yüzde 3,56 düşüşle 0,9117 dolardan işlem gören Nexo (NEXO). Tüm bunlarla birlikte, kripto para piyasasının toplam değerinin 24 saatlik zaman diliminde yüzde 0,23 oranında para çıkışı ile 941.30 milyar dolarda olduğunu da ekleyelim. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!