banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Shiba Inu Proje Liderinin Yorumu Gündem Oldu! İşte Detaylar!

Shiba Inu Proje Liderinin Yorumu Gündem Oldu! İşte Detaylar!

Etkileyici Geri Dönüş: Shiba Inu (SHIB), Piyasa Sıralamasında Polygon’u Geçti
Etkileyici Geri Dönüş: Shiba Inu (SHIB), Piyasa Sıralamasında Polygon’u Geçti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meme coin’lere yönelik eleştiriler devam ederken, Shiba Inu (SHIB) son zamanlardaki hamleleriyle farklı olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. 

18:10
29 Temmuz 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Meme coin’lere yönelik eleştiriler devam ederken, Shiba Inu (SHIB) son zamanlardaki hamleleriyle farklı olduğunu kanıtlamaya çalışıyor.

Shiba Inu: Pump&Dump!Teknik Veriler, Neye İşaret Ediyor? Shiba Inu: Pump&Dump! Shiba Inu‘nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama’ya göre, Shiba Inu Pump ve Dump projesi değil. Pump Türkçe’de yükseltmek anlamına geliyor. Dump ise düşürmek anlamına gelmektedir. Pump ve dump işlemlerinde bir altcoin’e aynı anda birden fazla kişinin dahil olması halinde organize olarak alım ve satım işlemleri yapılır. Pump ve dump, tek kişi ile yapılmaz. Çünkü bu süreçteki hedef yüksek miktarlarda coin’in satın alınmasıdır. Bu nedenle bu uygulama genellikle grup şeklinde gerçekleştirilir. Grup olarak alınan coin’lerin fiyatları artış kaydedebilir. Bu durum, pump olarak tanımlanır. Fiyatın zirvede olduğu anda coin’lerin yüksek fiyatlardan satılması ise dump olarak bilinir. Shiba Inu’nun baş geliştiricisi SHIB’in bu işlevi görmediğini söyledi. SHIB ekibi, son dönemlerde meme coin’in kullanımını artırmaya odaklanıyor. SHIB, meme coin imajından kurtulmak için birçok projeyi hayata geçirdi. Binlerce işletme tarafından ödeme olarak kabul edilen ve dünyanın en iyi borsalarında listelenen Shiba Inu, değerini kanıtlamak için metaverse, merkeziyetisz borsa ve oyunlara odaklanırken John Richmond gibi dev şirketlerle ortaklıklar kurdu. Teknik Veriler, Neye İşaret Ediyor? Bu arada, fiyatlar yükseldikçe, toplam SHIB tasfiyesi 17,14 milyon dolara ulaştı. Bitfinex’in Shiba Inu ticaret çifti, tahmini değeri 5,57 milyon dolar ile en büyük tek tasfiyeye sahipti. Kripto para piyasası toparlanma belirtileri göstermeye başladıkça, önde gelen Ethereum (ETH) balinaları SHIB almaya devam ediyor.  WhaleStats tarafından bildirildiği üzere, son birkaç gün içinde iki balina hesaplarına 1 trilyon SHIB ekledi. Shiba Inu, yükselen bir üçgen içinde yukarı doğru hareket ediyor ve bu da önemli bir yükseliş eğilimine işaret ediyor. Mayıs ayında büyük oranda değer kaybeden meme coin, 0.000013 doların üzerine çıkmak için çaba sarf ediyor. SHIB, an itibariyle 0.000012 dolardan işlem görüyor. Teknik verilere bakıldığındaRSI, konsolide oluyor ve yeni bir zirve yapmaya hazırlanıyor. Bu da göstergelerin SHIB fiyatı için oldukça olumlu olduğuna dair bir başka kanıt. MACD’in pozitif olması ve satış baskısı olmaması nedeniyle SHIB fiyatı kısa vadede ivme kazanabilir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!