banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Piyasaya Güncel Bakış: Decentraland (MANA) ve The Sandbox’da (SAND) Son Durum!

Piyasaya Güncel Bakış: Decentraland (MANA) ve The Sandbox’da (SAND) Son Durum!

Analist MANA, APE ve Bu Ethereum Rakibinde Yükseliş Bekliyor!
Analist MANA, APE ve Bu Ethereum Rakibinde Yükseliş Bekliyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası, Bitcoin’deki değer artışlarının da etkisiyle yönünü yeniden yukarı çevirdi ve günün erken saatlerinde önemli bir yükseliş ivmesi yakaladı.

09:21
29 Temmuz 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Son günlerde yükseliş yönlü bir ivme yakalayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde de %4’e yakın bir değer artışı kaydederek 24.300 doları aştı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin’deki değer artışlarının da etkisiyle yükseliş yönlü bir ivme yakaladı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışları ile birlikte 1.750 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,15 trilyon dolara ulaştı. Öte yandan Coinglass verilerine göre kripto para piyasasındaki volatilitenin de önemli ölçüde artış göstermesi ile birlikte son 24 saate yaklaşık 500 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Decentraland (MANA)The Sandbox (SAND) Decentraland (MANA) Kripto para piyasası, Bitcoin’in son günlerde kaydettiği değer artışlarının da etkisiyle yeniden yükseliş yönlü bir ivme yakaladı ve çoğu kripto para birimi, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde değer artışlarına hız kazandırdı. Hafta içerisinde 0,85 dolar seviyelerine kadar gerileyen MANA da piyasadaki yükseliş eğiliminin etkisiyle yönünü yeniden yukarı çevirdi. MANA, son 24 saatte %7’lik bir değer artışı kaydederek 1 dolar direncini aştı ve yazının yazıldığı an itibarıyla 1,02 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. The Sandbox (SAND) Kripto para piyasasındaki volatilite, son günlerde önemli ölçüde artış gösterdi. Hafta başından bu yana volatilitesi yüksek fiyat hareketleri kaydeden SAND, hafta içerisinde 1,13 dolar seviyelerine kadar gerilemesinin ardından piyasadaki yükselişin de etkisiyle yönünü yeniden yukarı çevirdi. SAND, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde de ortalama %6,5’lik bir değer artışı kaydetti ve yeniden 1,38 dolar fiyat seviyelerine ulaştı. Kripto para piyasası, hafta başında yaşanan düşüşün ardından son günlerde Bitcoin’deki değer artışlarının da etkisiyle yükseliş yönlü bir ivme yakaladı ve çoğu altcoin son 24 saatte değer artışlarına hız kazandırdı. Öte yandan kaydettikleri son yükseliş yönlü fiyat hareketleri ile birlikte Optimism (OP), Ethereum Classic (ETC) ve Ravencoin (RVN), CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında, son 24 saatte en yüksek oranlı değer artışı kaydeden ilk üç kripto varlık oldu. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!