banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. ABD’li Yönetici: Bitcoin ve Bu Altcoin Portföylerin Ayrılmaz Bir Parçası Olabilir!

ABD’li Yönetici: Bitcoin ve Bu Altcoin Portföylerin Ayrılmaz Bir Parçası Olabilir!

ABD’li Yönetici: Bitcoin ve Bu Altcoin Portföylerin Ayrılmaz Bir Parçası Olabilir!
ABD’li Yönetici: Bitcoin ve Bu Altcoin Portföylerin Ayrılmaz Bir Parçası Olabilir!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Mevcut ayı piyasasına rağmen, kripto para sektörü benzeri görülmemiş bir oranda genişliyor. ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) da dahil olmak üzere finansal ve düzenleyici kurumlardaki üst düzey yöneticiler, günümüz toplumunda kripto paraların artan rolünü ve önemini kabul etmeye başladı.

15:00
26 Temmuz 2022

Okuma Süresi: 3 Dakika  Mevcut ayı piyasasına rağmen, kripto para sektörü benzeri görülmemiş bir oranda genişliyor. ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) da dahil olmak üzere finansal ve düzenleyici kurumlardaki üst düzey yöneticiler, günümüz toplumunda kripto paraların artan rolünü ve önemini kabul etmeye başladı.

CFTC Başkanından Çarpıcı Bitcoin ve Ethereum YorumuKurum, Regülason İçin Düğmeye Bastı CFTC Başkanından Çarpıcı Bitcoin ve Ethereum Yorumu 25 Temmuz’da Brookings Enstitüsü tarafından düzenlenen ”Kripto Düzenlemesinin Geleceği” başlıklı konferansın açılış konuşmasında konuşan CFTC Başkanı Rostin Benham, Amerikalıların kripto paralara yönelik ilgisinin giderek arttığını söyledi. Yöneticiye göre, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) yakında ülkedeki ana akım finansal portföylerin ayrılmaz bir parçası olabilir. Benman, şu açıklamayı yaptı:

ABD’de yapılan anketler, her beş yetişkinden birinin kripto para birimine yatırım yaptığını veya başka bir şekilde kullandığını gösteriyor. Kripto paralar ana akım Amerikan portföylerinin önemli bir parçası olma eğilimi gösteriyor.

Benman ayrıca, endüstrinin aldığı kurumsal yatırım ve giderek artan yatırımcı sayısına dikkat çekerek uzun vadede kripto paraların ABD ekonomisinde daha fazla söz sahibi olacaklarının altını çizdi. Yönetici, kripto paraların bilgi çağının en önemli unsurlarından biri olduğunu vurguladı. Mevcut ‘kripto kışı’ ve piyasadaki krizlere işaret eden Behman, regülasyonun temel teknolojideki riskler tarafından değil, kripto ekosistemindeki riskler tarafından yönlendirimesi gerektiğini belirtti. Yöneticiye göre, net düzenleme ve seffaflık, sektörün ihtiyaç duyduğu en önemli ilkeler. Kurum, Regülason İçin Düğmeye Bastı Benman’a göre, CFTC’nin dijital varlıklarla ilgili çabaları piyasa ile birlikte gelişti ve sektörü düzenlemek için kurum genelinde daha aktif ve kapsamlı bir çaba sergileniyor. Bu nedenle, piyasayı düzenleme çabalarının bir parçası olarak Benham, CFTC’nin, fintech yenilikçileri ve büyüyen endüstri ile daha iyi ilişki kurmak için eski Başkan J. Christopher Giancarlo tarafından kurulan LabCFTC girişimini bir Teknoloji İnovasyon Ofisi’ne (OTI) dönüştürdüğünü duyurdu. Aslında CFTC yöneticileri, kripto paralar konusunda her zaman bu kadar iyimser olmadılar. Texas'ın Fort Worth Kenti, ABD'nin Bitcoin Madenciliği Yapan İlk Şehri Oldu!

 

Mayıs ayında, komisyon üyesi Caroline Pham, yatırımcılara kripto paraları “piyango biletleri” olarak görmelerini söyledi ve çoğu kripto projesinin şeffaflıktan  yoksun olduğunu ve bunun da yatırımcıları büyük risklere koyduğunu vurguladı. Haziran ayında, bir başka CFTC üyesi olan Christy Goldsmith Romero da 2008 mali krizine giden yıllarda kripto piyasasının bankacılık sektörü ile korelasyonu konusunda uyardı ve sektör için çok geç olmadan daha fazla düzenleme çağrısında bulundu. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!