banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Yüzde 52 Artmıştı! Bu Kripto Para Ralliye Devam Eder Mi?

Yüzde 52 Artmıştı! Bu Kripto Para Ralliye Devam Eder Mi?

Yüzde 52 Artmıştı! Bu Kripto Para Ralliye Devam Eder Mi?
Yüzde 52 Artmıştı! Bu Kripto Para Ralliye Devam Eder Mi?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ralli devam edecek mi? Popüler altcoinin yatırımcılarını neler bekliyor?

13:15
24 Temmuz 2022

Okuma Süresi: 3 Dakika Piyasalarda yaşanan son yükseliş dalgası altcoinlerin önemli bir kısmı için ralliye kapı araladı. Popüler altcoinlerden biri de bu süreçte %52 artış yaşadı. Peki yükseliş devam edecek mi? Yatırımcıların dikkat etmesi gereken destek ve direnç bölgeleri nereler? Kısa ve orta vadeli beklentileri ele alıyoruz. İşte detaylar.

Kusama (KSM)Kusama (KSM) Fiyat Analizi Kusama (KSM) Kusama platformunun yerel kripto parası KSM bu yılın ikinci çeyreğinde ciddi değer kaybı yaşamıştı. Mayıs ayından itibaren neredeyse aralıksız düşen altcoin bu yaşanan toparlanmayla birlikte Mayıs fiyatına yeniden ulaştı. Fakat bu yükselişe rağmen şaşırtıcı bir şekilde, önceki destek şimdi direnç gösteriyor. Para-chain açık artırmaları bile KSM’yi bu yıl şimdiye kadar yaşadığı olumsuzluktan koruyamadı. KSM genel olarak kripto paraların çoğunluğun izliyor. Düşüş ve toparlanmada bu çizgiden şaşmadı. Peki bundan sonraki süreçte hangi seviyeler görülebilir? Kusama (KSM) Fiyat Analizi KSM, haziran ayında aynı fiyat seviyesinin altına düştüğünden beri 60 doların üzerine çıkmak için mücadele etti. Kripto para piyasasındaki son yükseliş KSM için bazı iyi haberleri de beraberinde getirdi. KSM, temmuz ayındaki en düşük fiyat seviyesi olan 45,3 dolardan %50’nin biraz üzerinde yükselmeyi başardı. Fiyat, yazı hazırlandığı sırada 65 dolara kadar çekilmiş olsa da son 24 saatte Mayıs desteğinin biraz üzerinde olan 69,9 dolara kadar yükseldi. Yükseliş aşırı alım bölgesine tırmanan RSI da görüldüğü gibi bir miktar satışla karşılandı. Ayrıca, ikinci zirvenin bir önceki zirveden daha yüksek bir fiyat seviyesine sahip olduğu bir çift zirve elde etmesi de kayda değerdir. RSI daha düşük bir yüksekliğe sahipti, bu nedenle boğaların zayıf kalmış olması dikkat çekiyor. Balinalar tarafından tutulan arz, geçen gün %0,41 düşüşle %43,44’e indi. Bu hareket son rallide balinaların bir miktar kar satışı yaptığına işaret ediyor. Balinalar tarafından tutulan arzdaki düşüş, KSM’nin hacmindeki son dört haftadaki en yüksek seviyeye gelen güçlü artışla uyumludur. Umut verici olansa Kusama, fiyat toparlanmaya başladığından beri temmuz ayının başından bu yana sağlıklı geliştirme faaliyetini sürdürdü. Bu, yatırımcılar için cesaret verici olabilecek sağlıklı bir işarettir. KSM’nin mevcut fiyat görünümü, kısa vadede biraz daha fazla satış baskısı yaşayabileceğini gösteriyor. Bununla birlikte, hala son dip seviyesine nispeten yakın ve tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) çok uzakta. KSM fiyatının uzun bir yolu var. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!