banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ünlü Firma NFT Pazarı Başlattığını Duyurdu! İşte Detaylar!

Ünlü Firma NFT Pazarı Başlattığını Duyurdu! İşte Detaylar!

Ünlü Firma NFT Pazarı Başlattığını Duyurdu! İşte Detaylar!
Ünlü Firma NFT Pazarı Başlattığını Duyurdu! İşte Detaylar!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
21:00
19 Temmuz 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Amsterdam merkezli MetaMundo Salı günü yaptığı açıklamada, 3D Non Fungible Token (NFT) pazarını başlattığını söyledi. Galeriler, villalar, müzik mekanları, parklar, avatarlar ve araçlar gibi metaverse varlıkları için bir pazar yeri olan MetaMundo, birden fazla metaverse platformunda kullanılabilecek varlıklar üretmeye odaklanmakta.

Nasıl Bir Yol İzlenecek?Birlikte Çalışabilirlik Ön Planda Nasıl Bir Yol İzlenecek? Bunu yapmak için şirket, sanatçılar tarafından oluşturulan 3B tasarımları alır ve bunları farklı meta veri deposu platformları için birden çok 3B dosya oluşturmak üzere bir dönüştürme ve optimizasyon hattından geçirir. MetaMundo’da satılan her NFT, bu nedenle, Decentraland, Cryptovoxels, The Sandbox ve Spatial dahil olmak üzere birden fazla metaverse ile uyumlu olmasını sağlayan bir 3D dosya paketi içerir. MetaMundo, gelecekte ortaya çıkan metaverse ortamlarıyla da uyumlu olması için NFT’ye yeni 3D dosyaların eklenebileceğini söyledi. MetaMundo kurucu ortağı Finn Hansen bir açıklamada şunları söyledi:

Çok yönlü ve genişletilebilir bir NFT meta veri yapısına sahip, birden fazla 3D dosya sürümünü destekleyen ve daha sonra 3D olarak geleceğe hazır hale getirmek için ek dosya sürümleri ekleme esnekliği sunan, geliştirdiğimiz benzersiz bir mimari aracılığıyla NFT birlikte çalışabilirlik eksikliğini çözüyoruz. teknoloji gelişiyor.

Booking.com’da eski bir ürün lideri olan Hansen, geçen yıl e-ticaret pazarlarında çalışma geçmişi olan Mark Studholme ile birlikte MetaMundo’yu kurdu. Şirketin ilk finansman turu kasım ayında açıklandı. Animoca Brands liderliğinde 2,7 milyon dolar topladılar. Birlikte Çalışabilirlik Ön Planda Birlikte çalışabilirlik, kullanıcıların dünyalar arasında varlık aktarabilmelerini sağlamak isteyen meta veri deposu oluşturucuları için en önemli sorun olmaya devam ediyor. Bunu ele almak için bir diğer girişim, listelerinde en iyi platformlardan bazıları olmasa da, geçen ay kurulan Metaverse Standartları Forumu oldu. Yuga Labs, metaverse platformu Otherside için son litepaperında, gelecekte birlikte çalışabilirliği destekleyeceğini ve kullanıcılara kendi dış koleksiyonlarını ve NFT’lerini metaverse’lerine getirme şansı vermek istediğini söyledi. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!