banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Kripto Para Devi Ayı Piyasasının Biteceği Tarihi Açıkladı!

Kripto Para Devi Ayı Piyasasının Biteceği Tarihi Açıkladı!

Kripto Para Devi Ayı Piyasasının Biteceği Tarihi Açıkladı!
Kripto Para Devi Ayı Piyasasının Biteceği Tarihi Açıkladı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alanında uzman isimler kripto para piyasalarındaki ayı sezonunun ne zaman biteceğini açıkladı. Bu veri son derece önemli.

20:01
20 Temmuz 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Bugünlerde yeniden piyasaya yükseliyor ancak sevinmek için erken olabilir. Bitcoin 24.000 doları aştı. En büyük kripto para şirketlerinden birinin yayınladığı rapor ayı piyasalarının bitiş tarihiyle ilgili bazı tahminlerde bulundu. Yeniden büyük düşüşler görecek miyiz? Kripto para yatırımcılarını 2022 ve 2023 yıllarında neler bekliyor? İşte detaylar.

İçerik Rehberi

Kripto Ayı Piyasası BaşladıKripto Paralar Ne Zaman Yükselecek? Kripto Ayı Piyasası Başladı Kripto varlık yönetimi devi Grayscale‘deki araştırmacılar, devam ayı piyasalarının aslında 2022 Haziran ayında başladığını ve 2023 yılına kadar sürebileceğini düşünüyor. Grayscale araştırmacıları olan Matt Maximo ve Michael Zhao, yeni bir analizde, Bitcoin‘in gerçekleşen fiyatının 13 Haziran’da piyasa fiyatının altına düştüğünü ve ayı piyasasının resmen başladığını açıkladı.

“Piyasa döngülerinin doğal düzeninde, bazıları piyasa döngüsündeki bu noktaların satın almak için en iyi fırsatlardan bazılarını sunabileceğine inanıyor. Aşağıdaki tablo, Gerçekleşen Fiyat < Bitcoin Piyasa Fiyatı bölgeleri sırasında Bitcoin’in ortalama fiyatını göstermektedir. Bu bölgeye yalnızca 21 gün kala, önceki döngülere kıyasla ~250 günlük daha yüksek değerli satın alma fırsatları görebiliriz.”

Kripto Paralar Ne Zaman Yükselecek? Gerçekleşen fiyat, Bitcoin’in gerçekleşen piyasa kapitalizasyonu, tüm BTC‘lerin cari fiyat değil, satın alındıkları fiyattaki değeri alınarak ve mevcut BTC arzına bölünerek hesaplanır. Kripto para piyasalarındaki döngülerin belirlenmesinde bu veri oldukça dikkat çekici olmuştur. Buna göre Bitcoin fiyatının ara yükselişler yapması mümkün ancak net bir trend değişikliğinden bahsetmek güç görünüyor. BTC, dün ve bugün gelen olumlu açıklamaların ardından hedeflediği 26.000 ile 27.500 dolar arasındaki aralığa yaklaşıyor. En büyük kripto para birimi bugün 24.100 doların üzerine çıktı ve bu seviyelerde güçlü görünümünü devam ettiriyor. Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesini gördüğü tarihin üzerinden henüz 7,5 ay geçti. Analistler buna göre asgari 5-6 ay daha yatay veya aşağı yönlü fiyat hareketlerinin devam etmesini bekliyor. Avrupa bölgesi, ABD tarihi enflasyon seviyeleriyle mücadele ediyor ve yine tarihi faiz artışlarına hazırlanıyor. Yatırımcıların ara yükselişlerde FOMO’ya (yükselişi kaçırma duygusu) kapılarak atacağı adımlar zararlarına sebebiyet verebilir. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!