banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. 2022 Yılında Yüzde 85 Düştü! Bu Altcoin Hızla Eriyor!

2022 Yılında Yüzde 85 Düştü! Bu Altcoin Hızla Eriyor!

2022 Yılında Yüzde 85 Düştü! Bu Altcoin Hızla Eriyor!
2022 Yılında Yüzde 85 Düştü! Bu Altcoin Hızla Eriyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırımcılar tedirgin, piyasadaki volatilite devam ediyor ve işler daha da karmaşık bir hal alıyor.

19:20
14 Temmuz 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Kripto para piyasalarının yaşadığı birçok talihsiz olay altcoinleri adeta kana buladı. Bu kripto para en fazla etkilenenlerden oldu. Mayıs ayındaki LUNA çöküşü büyük bir kırılmanın adeta habercisiydi. Çok sayıda kurumsal fonun yatırım yaptığı LUNA, adeta domino etkisiyle kripto şirketlerinin tek tek iflasını tetikledi.

Celsius (CEL) TokenCelsius (CEL) İflas Celsius (CEL) Token Sorunlu kripto para şirketi Celsius’un yatırımcıları, şirketin iflas başvurusunda bulunmasının ardından, müşterilerin para çekme işlemlerini dondurmasından sadece haftalar sonra zarar etmeye devam ediyor. Dün tüm DeFi borçları ödendiği için %30 değer kazanan CEL token iflas başvurusuyla birlikte hızla düşüşe geçti. Etkilenen yatırımcıların kaderi, normal operasyonların ne zaman yeniden başlayacağına ilişkin belirsizlik nedeniyle daha da karmaşıklaşıyor. Celsius, para çekme işlemlerine izin verme konusunda iyimserliğini ifade etse de son olaylar yatırımcıların umutlarını kırmaya devam ediyor. Firmanın etrafındaki kriz, yerel tokeni CEL’in önemli sermaye çıkışları kaydetmesine de katkıda bulunmuş gibi görünüyor. CoinMarketCap verilerine göre, 2022’de %85,84 düşen token 1 Ocak’ta 1,06 milyar dolarlık bir pazar değerinden 14 Temmuz’da 0,15 milyar dolara geriledi. Celsius (CEL) İflas Celsius’un sorunları, likiditeyi etkileyen aşırı piyasa koşullarını gerekçe göstererek müşterilerin para çekme işlemlerini dondurmaya başvurmasının ardından geçen ayın başlarında başladı. Şirket, kullanıcılara normal operasyonları geri yüklemek için çalıştığına dair güvence vermiş olsa da saatler önce iflas başvurusunda bulundu. Şirket yaptığı açıklamada, yatırımcılara işi istikrara kavuşturmak için çalıştığına dair güvence verse de tüm birikimlerini platforma hapsedenler hale tedirgin. Celsius’un kurucusu Alex Mashinsky şunları söyledi;

“Bu, topluluğumuz ve şirketimiz için doğru karardır. Celsius’u bu süreçte yönetecek güçlü ve deneyimli bir ekibimiz var. Celsius’un tarihine baktığımızda, bunu kararlılık ve güvenle hareket etmenin topluma hizmet ettiği ve şirketin geleceğini güçlendirdiği belirleyici bir an olarak göreceğimize eminim”.

Celsius, takip eden bir ay içinde iflas başvurusunda bulunan üçüncü kripto şirketi oldu. Voyager, önemli kayıpların ardından Bölüm 11 iflas koruması için başvuruda bulundu. Ek olarak, Three Arrows Capital, değişken piyasa koşullarında iflas koruması istedi. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!