banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Açılan Dava İle Şok Yaşayan Kripto Para Güçlü Duruş Gösteriyor!

Açılan Dava İle Şok Yaşayan Kripto Para Güçlü Duruş Gösteriyor!

Açılan Dava İle Şok Yaşayan Kripto Para Güçlü Duruş Gösteriyor!
Açılan Dava İle Şok Yaşayan Kripto Para Güçlü Duruş Gösteriyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz hafta açılan dava sonucuyla şok yaşayan Solana Labs, davaya rağmen kripto para birimi olan SOL’ün güçlü duruşu sebebiyle mutlu görünüyor.

23:30
10 Temmuz 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Solana Labs aleyhine açılan bir davaya rağmen SOL’un 24 saat içinde %3,2’lik artışı şu anlama geliyor… Devam eden kripto savaşları göz önüne alındığında bu sefer savaş Solana Labs’a karşı oluyor. SOL token sahibi Mark Young ve başka kişiler tarafından toplu dava açıldı. SEC acil bir çözüm gerekli görmezken, başka bir yasal inceleme kripto topluluğunun iyimserliğini bozabilir mi?

İşte Yine Gidiyoruz!Hala Toparlanıyor İşte Yine Gidiyoruz! Solana, California’da ikamet eden Mark Young’ın onlara karşı dava açmasının ardından yasalarla karşı karşıya geldi. Davacı, davaya Solana Labs ve CEO Anatoly Yakovenko, Solana Vakfı, VC firması multi-coin ve kurucu ortak Kyle Samani ile birlikte FalconX ticaret platformu dahil etti. Dava, kurulduğu 24 Mart 2020 tarihinden bugüne kadar diğer SOL yatırımcıları adına açıldı. Dava, SOL tokenlerinin “kayıtsız menkul kıymetler” olduğunu iddia etmeye devam ediyor. Devam eden belgede şu açıklama yapıldı:

“Davalılar, federal ve eyalet menkul kıymetler yasalarının kayıt hükümlerini ihlal ederek ABD’deki perakende yatırımcılara SOL menkul kıymetlerinin satışı yoluyla muazzam karlar elde ettiler ve yatırımcılar çok büyük kayıplara uğradılar.”

Young, sanıkların yatırımcıları baştan yanlış yönlendirdiğine ve yol boyunca yasadışı karlar elde ettiğine inanıyor. Belgede sanıkların yargı sürecinde değerlendirilecek tweetleri ve diğer yorumları yer alıyor. Hala Toparlanıyor SOL, davadaki tüm kötü işaretleri sildi. Geçen hafta bir ralli yaşadı ve %20,5’lik bir fiyat toparlanması kaydetti. SOL, 8 Temmuz’dan sonra %4,5’lik bir fiyat artışının ardından, yazının yazıldığı sırada 38,5 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte, Solana hacmi 24 saat içinde %7.2’lik bir yara aldı. Yatırımcıların duyarlılığı, gelen yasal işlemden kesinlikle etkileniyor. Buradaki bir başka neden, sosyal baskınlık metriğindeki düşüş olabilir. Santiment’ten alınan verilere göre, metrik Temmuz ayında en düşük seviyesine geriledi ve şu anda %0,74 seviyesinde bulunuyor. Yatırımcılar, fiyat aşağı doğru hareket etmediği için fiyatın bu metriklerden etkilenmediğinden hala memnun olabilir. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!