banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Tek Seferde 50 Katrilyon Token Yanacak! Meme Altcoin Merakla Beklenen Tarihi Açıkladı!

Tek Seferde 50 Katrilyon Token Yanacak! Meme Altcoin Merakla Beklenen Tarihi Açıkladı!

Düşük Fiyatlı Popüler Meme Coin Bir Ayda 15.000’den Fazla Yeni Sahip Ediniyor!
Düşük Fiyatlı Popüler Meme Coin Bir Ayda 15.000’den Fazla Yeni Sahip Ediniyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meme coin savaşları devam ederken, projeler de çarpıcı duyurular yapmaya devam ediyor. Token yakımları, balina birikimleri ve ortaklıklar, kısa vadede umut olmaya devam ediyor.

15:00
29 Haziran 2022

Okuma Süresi: 3 Dakika Meme coin savaşları devam ederken, projeler de çarpıcı duyurular yapmaya devam ediyor. Token yakımları, balina birikimleri ve ortaklıklar, kısa vadede umut olmaya devam ediyor.

BabyDoge, Tek Seferde 50 Katrilyon Token YakıyorBabyDoge, Temmuz’da Bu Seviyeye Ulaşabilir BabyDoge, Tek Seferde 50 Katrilyon Token Yakıyor Shiba Inu’nun rakibi Baby DogeCoin (BabyDoge) 1 Temmuz’da 50 katrilyon token yakacağını duyurdu.  Baby DogeCoin, 1 Temmuz’da 50 katrilyon token yakacağını açıklayarak toplulukta heyecan yarattı. Bu karar, projenin doğum günü etkinliğinde yaptığı oylama sonrası alındı. BabyDoge topluluğu, ezici bir çoğunlukla, 50 katrilyon tokenin bir kerede yakılması lehinde oy kullandı. Baby Doge Coin doğum gününü 2 Haziran’da kutladı. Doğum Günü etkinliğinde, proje 5.100.000 dolar (5.10 milyon ) değerinde toplam 3 katrilyon token yaktı. BabyDoge, Twitterdaki takipçi sayısı bakımından meme coin’ler arasında 3.sırada yer alıyor. Doğum Günü etkinliğinin bir parçası olarak, BabyDoge’un arkasındaki ekip toplulağa Twitter’da  50 katrilyon tokenin yakılacağı devasa bir yakım isteyip istemediklerini oylamaya sundu. BabyDoge topluluğu bu girişimi coşkuyla karşıladı Oyların çoğu, 50 katrilyon BabyDoge‘un tek seferde yakılması lehinde kullanıldı. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, BabyDoge’un  devasa bir arzı var. Bu rakam, 115.11 katrilyon olarak bildirildi. BabyDoge, dünyanın en popüler köpek temalı kripto para birimlerinden biri konumunda. Neredeyse bir yıl sonra CoinMarketCap, BabyDoge’un platformda dolaşımdaki arzını doğruladı. 2022’nin başlangıcından bu yana, BabyDoge her ay 1 katrilyon token yakıyor, ancak tek seferde 50 katrilyon token yakmak iz bırakacak bir hamle olacak. BabyDoge, son altı ay içinde 66,2 milyon dolar değerinde toplam 24 katrilyon token yaktı. BabyDoge, Temmuz’da Bu Seviyeye Ulaşabilir Baby Doge Coin, Twitter sayfasında 1,45 milyon takipçiyi aştı. Meme coin, kripto para piyasasındaki en büyük meme altcoin’lerden biri haline geldi.  Baby Doge Coin (BABYDOGE), an itibariyle 0.000000001678 dolardan işlem görüyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesine baktığımızda Baby Doge Coin (BABYDOGE), 16 Ocak 2022 tarihinde 0.000000006345 dolar değerine ulaştı. Tokenin bir önceki ay boyunca nasıl performans gösterdiğine baktığımızda, Baby Doge Coin (BABYDOGE), 5 Mayıs’ta 0,0000000002084 dolarla en yüksek değerine ulaştı. En düşük değer noktası ise 12 Mayıs’ta 0,0000000000858 dolardı. Bu, %59’luk bir düşüş anlamına geliyor. İnvezz analistlerinden Mirko Tharevjki’ye göre, BabyDoge, Temmuz  sonuna kadar 0,000000003 dolar değerine ulaşabilir. Uzmanlara göre, Fed’in faiz artırımları ve yüksek enflasyon kripto para fiyatları üzerinde etkili olmaya devam edebilir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!