banner
Binance
  1. Haberler
  2. Altcoin Haberleri
  3. Piyasaya Güncel Bakış: ApeCoin (APE), Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) Son Durum!

Piyasaya Güncel Bakış: ApeCoin (APE), Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) Son Durum!

Analistler Uyardı: Cardano (ADA)’da Son Durum Ne?
Analistler Uyardı: Cardano (ADA)’da Son Durum Ne?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası, Bitcoin’deki değer kayıplarının da etkisiyle yeni haftaya düşüş yönlü bir ivme ile başladı.

11:03
28 Haziran 2022

Okuma Süresi: 3 Dakika Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), yeni haftaya düşüş yönlü bir ivme ile başladı ve kaydettiği son değer kayıpları ile birlikte 20.800 dolar seviyelerine geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin’deki değer kayıplarının da etkisiyle düşüş yönlü fiyat hareketlerine hız kazandırdı. Ethereum (ETH), son 24 saatte kaydettiği değer kayıplarının ardından 1.200 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri ise 983 milyar dolara geriledi.

ApeCoin (APE)Decentraland (MANA)The Sandbox (SAND) ApeCoin (APE) Geçen hafta yükseliş yönlü bir ivme yakalayan ApeCoin (APE), hafta başında 5,20 dolar seviyelerinden reddedilerek 4,70 dolar seviyelerine gerilese de kripto para piyasasındaki düşüş eğilimine karşın son 24 saatte yönünü yeniden yukarı çevirdi. APE, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %3,5’lik bir yükseliş kaydetti ve yeniden 5,15 dolar seviyelerine ulaştı. Kaydettiği bu yükseliş ile birlikte APE, piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında son 24 saatte en yüksek oranlı değer artışı kaydeden kripto varlıklar arasında yer aldı. Decentraland (MANA) Decentraland‘ın yerel kripto para birimi MANA da geçen hafta güçlü bir yükseliş ivmesi yakaladı ve 0,85 dolar seviyelerinden 1 dolar seviyelerine kadar yükseldi. MANA, kripto para piyasasındaki düşüş eğilimine karşın son 24 saatlik zaman diliminde de %1,11 değer artışı kaydetti ve 0,97 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. MANA da kaydettiği bu yükseliş hareketi ile birlikte piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında son 24 saate en yüksek oranlı değer artışı kaydeden kripto varlıklar arasında yer aldı. The Sandbox (SAND) The Sandbox‘ın yerel kripto para birimi SAND, geçen hafta güçlü bir yükseliş ivmesi ile başlasa da Bitcoin’deki değer kayıpları ve kripto para piyasasındaki düşüş eğiliminin de etkisiyle yeni haftaya düşüş ile başladı. SAND, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde kaydettiği %5’lik değer kaybı ile birlikte 1,16 dolar seviyelerine kadar geriledi. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!