banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. İngiliz Medyası Açıkladı: Bu Altcoin Ayı Piyasasında Kapış Kapış Gidiyor!

İngiliz Medyası Açıkladı: Bu Altcoin Ayı Piyasasında Kapış Kapış Gidiyor!

Ayı Piyasalarında Bu 2 Altcoin Favorim! Kripto Para Kahini Duyurdu!
Ayı Piyasalarında Bu 2 Altcoin Favorim! Kripto Para Kahini Duyurdu!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto paralar ayı piyasasının pençesinden kurtulmaya çalışırken, yatırımcıların dipten alım yaptığını ortaya koyan veriler de gün yüzüne çıkıyor. 

14:00
8 Haziran 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Kripto paralar ayı piyasasının pençesinden kurtulmaya çalışırken, yatırımcıların dipten alım yaptığını ortaya koyan veriler de gün yüzüne çıkıyor.

Cardano, Bitcoin ve Ethereum’u Geride BıraktıAnket: ADA, Haziran’da Bu Seviyeye Ulaşabilir Cardano, Bitcoin ve Ethereum’u Geride Bıraktı Cardano’nun (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, medya şirketi LondonRealTV tarafından yürütülen yakın tarihli bir ankete dikkat çekti. Bu ankete katılanların neredeyse %80’i, ayı piyasasında Cardano’yu tercih ettiklerini belirtti. Santiment verilerine göre, Cardano balinaları, uzun vadede ralli beklentisiyle dipten alım yapmaya devam ediyor. Birikim aşaması, altcoin fiyatını etkileyen bir süreç olarak değerlendiriliyor. London Real TV tarafından yürütülen anket, kripto topluluğu üyelerine mevcut ayı piyasası sırasında en çok hangi kripto parayı  tercih ettiklerini sordu. Katılımcılardan Bitcoin, Ethereum, Cardano ve diğer altcoin’ler arasında seçim yapmaları istendi. Oyların yüzde 76,9’u ADA’ya, yüzde 11’i Bitcoin ve yüzde 5’i Ethereum’a gitti. Toplamda, 8,861 kişi ankete katıldı.  Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment, geçen Cuma günü balina işlemlerinin sayısının aniden arttığını bildirdi. Her biri 1 milyon doların üzerinde ADA taşıyan yaklaşık 39 transfer gerçekleşti. Bu işlemler öğleden sonra saat 14.00 ve 15.00 arasında gerçekleşti. Santiment’e göre, aynı gün saat 15.00’dan sonra ise ADA fiyatı %32’den fazla değer kazandı. Cardano ayrıca, sosyal medyada tartışılma oranlarında 17 günlük bir zirveye ulaştı. Veriler, balinaların düşüşte ADA biriktirdiğini ve fiyatı artırdığını gösteriyor. Anket: ADA, Haziran’da Bu Seviyeye Ulaşabilir Kripto para piyasası, zor geçen bir dönemin ardından toparlanmaya başladı, Cardano (ADA), ivme kazanırken, önde gelen bir platform ADA’nın fiyat hareketini değerlendirdi.Bitcoin fiyatını tahmin etmede yüzde 90.75’lik bir doğruluk oranı olan CoinMarketCap.com kripto para topluluğu, Cardano’nun Haziran sonunda 1 dolar seviyesinden işlem görmesini bekliyor. Platforma göre, ADA  30 Haziran’da 1.034 dolara ulaşacak. Mevcut seviyeler göz önünde bulundurulduğunda bu, %69,23’lük bir artış anlamına geliyor.   Söz konusu ankette 24.430 kişi oy kullandı. Topluluk, Temmuz sonunda ise  ADA’nın  0,9399 dolardan işlem görmesini bekliyor. Yılın başından bu yana Cardano, ivme kaybetti. 1 Ocak’ta 1,33 dolar seviyesinde iken, o dönemden beri düşüş kaydetti. ADA,18 Ocak’ta 1,60 dolarla kısa vadeli bir zirve yaşadı. Altcoin, uzun bir süredir 0,6 dolar seviyesinin üzerinde kalmak için mücadele ediyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!