banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ünlü Bitcoin Analisti Peter Brandt Bu Altcoin İçin Yatırımcıları Uyardı!

Ünlü Bitcoin Analisti Peter Brandt Bu Altcoin İçin Yatırımcıları Uyardı!

Peter Brandt: “Bitcoin Fiyatı Bu Seviyeden Sonra Parabolik Bir Patlama Yaşayabilir!”
Peter Brandt: “Bitcoin Fiyatı Bu Seviyeden Sonra Parabolik Bir Patlama Yaşayabilir!”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında tahminleriyle ön plana çıkan tecrübeli analist Peter Brandt Twitter hesabından Ethereum (ETH) ile ilgili yeni bir paylaşım yaptı.

İkinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum paylaşımına bir de grafik ekleyen Brandt, grafikte görülen modelin sona ermemesi durumunda ETH’nin daha fazla düşebileceğini iddia etti.

Grafikte potansiyel bir azalan üçgen modelinin olduğunu belirten analist, bu durumun ETH fiyatı için olumsuz bir model olduğunu söyledi.

Classical charting 101

This is a POSSIBLE descending triangle. A downside completion, unless immediately nullified, would not be constructive$ETHUSD pic.twitter.com/33kOZK4tjF

— Peter Brandt (@PeterLBrandt) June 7, 2022

Zira Brandt’ın de belirttiği gibi “azalan üçgen modeli” genellikle aşağı yönlü momentumun arttığı ve grafiğinde görülen kripto para fiyatının yakın zamanda düşüş yönünde kırılacağı anlamına geliyor.

Analist, Mart ayında yine Ethereum ile ilgili yaptığı paylaşımında ETH için büyük bir düzeltmenin geldiğini söylemişti.

.IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl , .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo:hover , .IRPP_kangoo:visited , .IRPP_kangoo:active .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo:active , .IRPP_kangoo:hover .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .postImageUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo .centered-text .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo-content .IRPP_kangoo .ctaText .IRPP_kangoo .postTitle .IRPP_kangoo .ctaButton .IRPP_kangoo:hover .imgUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo:after

İlgili Haber
Peter Brandt Dolar Endeksi İçin Hedef Verdi, Bu Altcoin İçin Uyardı!

Brandt düzeltme uyarısını yaptığında ETH 2.900 dolar seviyelerinde bulunuyordu.

Mayıs ayı başında Bitcoin (BTC) ve tüm kripto para piyasasında büyük bir düşüşe sebep olan LUNA ve UST çöküşü ile birlikte daha da düşen Ethereum, şimdilerde 1750 dolar seviyelerinde bulunuyor.

www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!