banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti: Kripto Para Piyasasındaki Düşüş İvmesi Devam Edecek mi?

Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti: Kripto Para Piyasasındaki Düşüş İvmesi Devam Edecek mi?

Amazon’un Hamlesi Bitcoin (BTC) Ve Altcoinlere Nefes Aldırdı!
Amazon’un Hamlesi Bitcoin (BTC) Ve Altcoinlere Nefes Aldırdı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analist, Bitcoin (BTC) adına güncel teknik görünümü değerlendirdi ve kısa vadeli kritik fiyat seviyelerine işaret etti.

09:50
4 Haziran 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Kripto para analisti Michaël van de Poppe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile güncel teknik görünümü değerlendirdi ve kısa vadeli kritik fiyat seviyelerine işaret etti. Analist, lider kripto para birimi Bitcoin’in ilerleyen haftalarda 31.800 dolar seviyelerine varan bir yükseliş kaydedebileceğine yönelik düşüncelerini paylaştı.

Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret EttiKripto Para Piyasası Düşüşte Analist, Kritik Fiyat Seviyelerine İşaret Etti Kripto para analisti Michaël van de Poppe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile güncel teknik görünümü değerlendirdi ve kritik fiyat seviyelerini işaret etti. Bitcoin (BTC) adına kısa vadede 29.300 dolar seviyelerinin korunması gerektiğini ifade eden analist, lider kripto para biriminin ilerleyen haftalarda sırasıyla 30.300 dolar ve 31.800 dolar seviyelerine varan bir yükseliş başlatabileceğine yönelik düşüncelerini dile getirdi. Ethereum (ETH) adına da kritik fiyat seviyelerine dikkat çeken kripto para analisti, ETH adına 1.720 dolar fiyat seviyelerinin korunması gerektiğini ve kısa vadede oldukça önemli olduğunu belirtti. Kripto Para Piyasası Düşüşte Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde kaydettiği düşüş yönlü fiyat hareketleri ile birlikte 29.650 dolar seviyelerine geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin’deki düşüşün de etkisiyle değer kayıplarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1.770 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,27 trilyon dolara geriledi. Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 156 milyon dolarlık short ve long pozisyon tasfiye oldu. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!