banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. ABD’li Enerji Şirketi Orta Doğu Ülkesinde Kripto Para Madenciliğine Başlıyor

ABD’li Enerji Şirketi Orta Doğu Ülkesinde Kripto Para Madenciliğine Başlıyor

ABD’li Enerji Şirketi Orta Doğu Ülkesinde Kripto Para Madenciliğine Başlıyor
ABD’li Enerji Şirketi Orta Doğu Ülkesinde Kripto Para Madenciliğine Başlıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denver merkezli Crusoe Energy, 2022’nin sonunda yapılması planlanan pilot proje ile Orta Doğu ulusunun gaz yakımını kesmesine yardımcı olacak.

16:20
2 Haziran 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Fosil yakıtların kripto para madenciliğinde kullanılmasının etik yönleriyle ilgili hararetli tartışmalar endüstri için kilit konulardan biri olmaya devam ederken, Denver merkezli bir enerji şirketi ile gaz zengini bir Orta Doğu ülkesinin hükümeti arasındaki beklenmedik bir ortaklık, fosil yakıt israfını azaltmada kripto paraların olumlu rolü için başka bir perspektif sunuyor.

Pilot Proje 1 yıl İçinde Uygulamaya AlınacakOrtaklık ile Gaz Alevlenmesinin Önüne Geçilecek Pilot Proje 1 yıl İçinde Uygulamaya Alınacak Bloomberg, 1 Haziran Çarşamba günü, atık yakıt enerjisini kripto para madenciliğinin hesaplama gücüne dönüştüren bir operatör olan Crusoe Energy‘nin, gaz üretiminin yüzde 21’ini ihraç eden ve 2030 yılına kadar sıfır gaz alevlenmesi sorunu hedefinde bulunan Umman’da çalışmaya başlayacağını bildirdi. Amerikan şirketi başkent Maskat’ta bir ofis açacak ve kuyu sahalarındaki gaz atıklarını toplamak için ekipman kuracak. Halihazırda Umman’ın en büyük enerji üreticileri olan OQ SAOC ve Petroleum Development Umman ile bir çalıştay düzenledi. Crusoe Energy CEO’su Chase Lochmiller’e göre, ilk pilot proje bu yılın sonunda veya 2023’ün başlarında başlatılacak. Ortaklık ile Gaz Alevlenmesinin Önüne Geçilecek Umman hükümetinin ortaklığa olan ilgisi, ülkedekigaz alevlenmesinin önüne geçmeyi, ekstraksiyon sürecinde aşırı yanıcı gazı yakmak istemesinden kaynaklanıyor. Cezayir, Irak, Libya, Mısır ve Suudi Arabistan ile birlikte Umman, Arap bölgesindeki gaz alevlenmelerinin yüzde 90’ını, bölgenin kendisi ise küresel gaz alevlenmesinin yüzde 38’ini oluşturuyor. 2018’de BM’nin Batı Asya Ekonomik ve Sosyal Komisyonu’nun tahminine göre Umman’daki tüm gaz tüketiminin yüzde 10’u gaz alevlenmesine gitti. Lochmiller, yaptığı resmi açıklamada, şirketinin yerel yönetimlere alevlenmeyle mücadelelerinde yardımcı olmak için Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da varlık oluşturma misyonunu vurguladı:

Tam olarak aradığımız şey, alevlenme sorunlarını aktif olarak çözmeye çalışan ulusların desteğine sahip olmak.

Mart ayında Exxon Mobil’in Crusoe ile Kuzey Dakota’daki Bakken havzasında bir Bitcoin madenciliği pilot projesi yürütmek için ortaklık kurduğu bildirilmişti. Ancak bu bilgi şirketler tarafından doğrulanmamıştı. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!