banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ripple (XRP) Yorumları! Veriler Ne Diyor?

Ripple (XRP) Yorumları! Veriler Ne Diyor?

Ripple (XRP) Yorumları! Veriler Ne Diyor?
Ripple (XRP) Yorumları! Veriler Ne Diyor?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
22:10
22 Mayıs 2022

Okuma Süresi: 3 Dakika Haftalardır düşüşüne devam eden Ripple (XRP) yazı hazırlandığı sıra 0,41 dolardan alıcı buluyor. XRP yatırımcılarını ne bekliyor? SEC, kripto paraların önemli bir kısmını menkul kıymet grubuna sokmak istiyor ve bu sebepten XRP davasını kazanarak Ripple’ı cezalandırması önemli? İşte tüm detaylar.

Ripple (XRP)Ripple (XRP) Yorumları Ripple (XRP) Nisan ortasındaki yüksek seviyelerden bu yana, XRP büyük satışlara tanık oldu. Kritik fiyat noktalarından geçtikten sonra, altcoin şimdi 20 EMA (kırmızı) sınırlarının ötesinde bir kırılma bulmak için sürekli bir mücadele içinde. Özellikle, bir dizi gösterge aşırı satım bölgesinin yakınında geziniyor ve geçici bir yükseliş eğilimi olasılığını ima ediyor. Ancak token Kontrol Noktasının (POC, kırmızı) üzerinde rahat bir kapanış bulmazsa, güçlü bir toparlanma şansı nispeten zayıflayacak. Basın zamanında, XRP son 24 saatte %1,83 artışla 0,4198 dolardan işlem görüyor. Ripple (XRP) Yorumları Özellikle son iki hafta, tokenin %49,13 kayıp yaşamasının ardından kısa vadeli satın alma geri dönüş olasılıklarını tehlikeye attı. Bu düşüş, alt değeri 15 ayın en düşük seviyesine karşılık gelen 0,336 dolar seviyesine çekti. İşlem hacimlerinde istikrarlı bir düşüşün ardından, XRP‘nin son toparlanma aşaması nispeten kırılgan görünüyordu. Geçen hafta boyunca, altcoin günlük zaman diliminde aşağı yönlü bir flama kurulumu gördü. Kontrol Noktası (POC, kırmızı), ayılar mevcut trendi yönlendirmeye devam ederken, satın alma çabalarını muhtemelen daralttı. Ağırlaştırılmış satış çabaları, 20 EMA ile 50 EMA (camgöbeği) arasında aşırı gergin bir boşlukla sonuçlandı. Uzun vadeli bir bakış açısıyla, boğalar şimdi toparlanma aşamasını başlatmak için istekli olmalı. Ancak flamanın altına herhangi bir düşüş, POC’nin ötesinde kısa vadeli canlanma beklentilerini geciktirecektir. Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı satım bölgesinden kademeli bir yükseliş trendindeydi. 33 puanlık destekten canlandıktan sonra, endeks bir yükseliş trend çizgisi direnci (sarı) oluşturdu. Öte yandan MACD çizgileri, sıfır noktası ile farkı azaltmayı hedeflerken bir yükseliş geçişi yaptı. Hatlar hala MACD’nin dengesinden uzakta konumlanmış durumdayken, boğaların mevcut momentumda bir avantaj talep etmek için uzun bir yolu var. RSI’daki aşırı gergin okumalar ve 20/50 EMA’sı arasındaki boşlukla, alıcılar kısa vadeli bir ralli için adım atmayı hedefleyecekler. Ancak düşük işlem hacimleri ve düşüş eğilimi gösteren bir flama kurulumuyla XRP, oldukça gecikmiş bir ralli görebilir. Son olarak, yukarıda bahsedilen analizi tamamlamak için Bitcoin‘in hareketini ve daha geniş duyarlılığı izlemek önemli olacaktır. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!