banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Tera LUNA’da Düğüm Çözülemeden İşler Daha da Karışıyor!

Tera LUNA’da Düğüm Çözülemeden İşler Daha da Karışıyor!

Tera LUNA’da Düğüm Çözülemeden İşler Daha da Karışıyor!
Tera LUNA’da Düğüm Çözülemeden İşler Daha da Karışıyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elde edilen son bilgilere göre Terra olayı bir çözüme henüz kavuşabilmiş değil. Oylamalar ise işlerin biraz daha karışabileceğini gösteriyor.

12:25
21 Mayıs 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Son iki haftaya kripto para piyasasında neredeyse Terra olayından başka bir şey konuşulmaz oldu. Bu durum aslında şaşırtıcı değil çünkü Terra olayının kripto para tarihindeki en önemli ve iç karartan olaylardan biri olduğu düşünülüyor.

Terra’da Düğüm ÇözülmüyorResmi Oylamada Son Durum Terra’da Düğüm Çözülmüyor TerraUSD’nin (UST) sabitini kaybetmesi ve akabinde piyasaya çok fazla LUNA sürülmesinin de ardından işler içinde çıkılmaz bir hal aldı. Her ne kadar Terra ekibi ve projenin kurucusu Do Kwon düğümü çözmek için çalışsa da durum o kadar basit değil. Daha önce resmi olmayan bir anket yapılmış ve topluluğun kararı alınmıştı. Bu ankette topluluğun büyük bir çoğunluğu Terra’da bir hardfork değil yakım yapılması gerektiğini düşündüklerini dile getirmişti. Aslında haksız da sayılmazlar. Çünkü bir hard fork LUNA’nın toparlanmasını sağlamayacak. Şu anda piyasada 7 trilyon civarında LUNA bulunuyor ve bırakın LUNA’nın rekor seviyelerine yükselmesi 1 dolar olması için bile LUNA piyasa değerinin 7 trilyon dolar olması gerekiyor. Ancak şu anda kripto para piyasasının toplam değeri bile 1,2 trilyon dolar seviyesindeyken bu imkansıza yakın görünüyor. Resmi Oylamada Son Durum Elde edilen son bilgilere göre LUNA sahiplerinin katıldığı resmi bir oylamada da hard fork’tan giderek uzaklaşıldığı görülüyor. Son sonuçlar, hard fork yönünde kullanılan oyların %79 seviyelerinden %62 seviyelerine gerilediğini gösteriyor. Hard fork kararının kabul edilmesi için ise en az %80 oy çokluğunun olması gerekiyor. Yakım işlemleri ile LUNA arzının azaltılması halinde ise arz düşeceği için fiyatın yükselme olasılığı daha yüksek gibi görünüyor. LUNA yazının kaleme alındığı sırada 0,00011 dolar seviyesinde işlem görüyor ve son 24 saatte %17 düştüğü görülüyor. Buna ek olarak LUNA’nın rekor fiyatının 119 dolar olduğunu da ifade etmek gerekiyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!