banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Kıdemli Analist, Altın Boğaları ve Ayılarının Hedeflerini Açıkladı!

Kıdemli Analist, Altın Boğaları ve Ayılarının Hedeflerini Açıkladı!

Kıdemli Analist, Altın Boğaları ve Ayılarının Hedeflerini Açıkladı!
Kıdemli Analist, Altın Boğaları ve Ayılarının Hedeflerini Açıkladı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa hala gerginliğini korurken altın fiyatı mütevazı bir şekilde yükseldi. Altın fiyatları, tüm bu hafta boyunca piyasada olan riskten kaçınma eğiliminin artmasıyla biraz daha güvenli liman talebiyle Cuma sabahı erken saatlerde mütevazı bir şekilde yükseldi. Bununla birlikte, değerli metaldeki daha iyi kazanımlar, daha güçlü bir ABD doları endeksi ve düşen ham petrol fiyatları ile bastırılıyor. Ekim altın vadeli işlemleri en son 2.30 dolar artışla 1.783.20 dolardan, Eylül Comex gümüşü ise 0.06 dolar düşüşle ons başına 23.17 dolardan işlem görüyordu. Ayrıntıları Kriptokoin.com‘da izlemeye devam ediniz.

Göz Atın

Altın ve ABD değerleri

Küresel borsalar gecelik düşüş yaşadı. ABD hisse senedi endeksleri, New York günlük seansı başladığında düşük açılışların hakimiyetini işaret ediyor. ABD hisse senedi endeksi boğaları, endekslerin Haziran ayından bu yana en kötü haftasına yönelmesiyle zayıflıyor. CBOE oynaklık endeksi Mayıs ayından bu yana en yüksek seviyesine yükseldi. Keener riskten kaçınma tüm bu hafta boyunca oyundaydı. Birçok ham emtia vadeli işlem piyasası, riskten kaçınma tutumlarından etkilendi. Artan koronavirüs delta varyantı, küresel ekonomileri daha önemli ölçüde etkilemeye başlıyor.

Live 24 hours gold chart [Kitco Inc.]

Altının teknik analizi

Analist Jim Wyckoff’a göre, teknik olarak, Ekim vadeli altın boğaları, kısa vadeli genel teknik avantaja sahip ve kendi tarafında bir ivmeye sahip. Boğaların bir sonraki yukarı yönlü fiyat hedefi, 1.800,00 dolarda katı direncin üzerinde bir kapanış üretmek. Ayıların bir sonraki kısa vadeli aşağı yönlü fiyat hedefi ise, vadeli işlem fiyatlarını 1.700,00 dolar seviyesindeki sağlam teknik desteğin altına itmek. Analist Jim Wyckoff’a göre, ilk direnç bu haftanın yükseği 1.795,00 dolarda ve ardından 1,800,00 dolarda görülüyor. Analiste göre ilk destek bu haftanın en düşük seviyesi olan 1.769.80 dolarda ve ardından 1.760.00 dolarda görülüyor.

Live 24 hours silver chart [ Kitco Inc. ]

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!