banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 1000 Kat Değerlenebilir! Popüler Analistin Altcoin Listesi!

1000 Kat Değerlenebilir! Popüler Analistin Altcoin Listesi!

1000 Kat Değerlenebilir! Popüler Analistin Altcoin Listesi!
1000 Kat Değerlenebilir! Popüler Analistin Altcoin Listesi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GMT ve FITFI rakibi bu altcoin başarılı olacak mı? Erken dönemde yatırımcısına ciddi kazanç getirebilecek 3 yeni altcoin paylaştı.

17:00
17 Mayıs 2022

Okuma Süresi: 2 Dakika Kripto para piyasalarında düşüşler kadar yükselişler de mümkündür. Örneğin Terra 100 doların üzerinden 0,00002 dolara kadar düştü. Geçmişte 0,00002 dolardan rekor seviyelere ulaşan altcoinler de gördük. Elbette ödülün büyük olduğu bu dünyada riskler de devasadır. Peki popüler kripto para analisti tarafından paylaşılan ve 1000x potansiyeli olduğu söylenen altcoinler hangileri? Joe Parys tarafından paylaşılan projelerin fiyatı sıfıra da inebilir. Yani kesin bir kazanç beklentisi içine girmemelisiniz. Mutlaka kendi araştırmanızı yaparak risk profilinize göre yatırımlarınızı şekillendirmeniz gerekir. Popüler analistlerin paylaşımlarını takip etmenin en büyük avantajı güncel trendleri yakalamaktır.

Pulse (PLS)PulseX (PLSX) ve MoveZ Pulse (PLS) Joe’nun listede bahsettiği ilk altcoin Pulse (PLS). Pulse Markets’ın yönetişimi ve dolayısıyla geleceği üzerinde kontrol sağlamayı amaçlayan bir ERC-20 tokeni var. Pulse zincirinin amacı, yükünü azaltarak ve paylaşarak Ethereum’un değerini artırmaktır. Pulse zinciri ayrıca fiyatlandırılmış kullanım durumlarını yeniden etkinleştirecek.

Pulse Chain‘in lansmanı, tarihin en büyük ücretsiz airdrop’u olacak. Binlerce Ethereum tabanlı token ve NFT, ücretsiz Pulse Chain sürümlerini alacak. Bu yeni altına hücum, binlerce yeni projenin burada doğmasını sağlayacak”.

Pulse Chain düşük ücretlere sahiptir. Ayrıca, üç saniyelik bloklar kullanarak Ethereum‘un verimini dört kat artırır. Ethereum’un ortalama blok süresi 13 saniyedir. PoS algoritmasıyla çalıştığı için çevresel endişelerden de arındırılmıştır. Ayrıca ücretlerin %25 dolaşımdaki arzı azaltmak için yakılır. PulseX (PLSX) ve MoveZ Listenin ikinci sırasında PulseX (PLSX) var. Bu, Pulse Chain ekosistemi için ikincil kripto para birimi olacak. Pulse X, Pulse Chain’in Uniswap versiyonudur ve Uniswap, dünyanın en büyük merkezi olmayan yatırım platformlarından biridir. DeFi çılgınlığının yeniden artmaya başlamasıyla platform Uniswap’a benzer hacimler görebilir. En azından Joe, bu potansiyeli gördüğünü söylüyor. Analiste göre PLSX token 100 ile 1000x arasında fiyat artışı yaşayacak. 1.000 kat potansiyele sahip üçüncü kripto para altcoini MoveZ’dir. STEPN (GMT) ve Step App (FITFI) gibi M2E tokenler yoğun ilgi gördü. Bu proje de harekete geçenlere para kazandırmayı hedefliyor.

“Ve 2023’e girerken, büyük etkinliklere, çok zincirli yükseltmelere, topluluk sporlarına dayalı, coğrafi konum yarışmalarına ve kurumsal uygulamalara sahip olacaklar”.

NFT’leri, pazar yeri ve deflasyonist olacağını iddia ettikleri kripto paralarıyla MoveZ ekibi uzun soluklu başarıyı hedefliyor. Fakat daha önce de söylediğimiz gibi bu tarz projelerde artık daha fazla ponziler göreceğiz. Yatırımcıların M2E girişimlerine karşı daha dikkatli olması gerekiyor. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!