banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Baba Buterin Konuştu: Dogecoin’i Daha İyi Yapacak!

Baba Buterin Konuştu: Dogecoin’i Daha İyi Yapacak!

Baba Buterin Konuştu: Dogecoin’i Daha İyi Yapacak!
Baba Buterin Konuştu: Dogecoin’i Daha İyi Yapacak!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogecoin Vakfı, Ethereum kurucusu Vitalik Buterin de dahil olmak üzere bazı yüksek profilli yönetim kurulu üyeleriyle dikkat çekiyor. Dmitry Buterin, Vitalik’in Dogecoin yönetim kuruluna katılmasının DOGE’yi daha iyi bir paraya dönüştürebileceğini söyledi. Vitalik Buterin’in babası, bunun DOGE’yi iyileştirebileceğini söyleyerek Vitalik’in Dogecoin Vakfı yönetim kuruluna katılmasını olumlu buluyor. Kriptokoin.com olarak ayrıntılara bakıyoruz.

Göz Atın

Dogecoin daha iyi olacak

Dmitry Buterin, oğlu Vitalik’in Dogecoin’in yönetim kuruluna katılmasının aslında “Doge’nin daha iyi bir kripto para olmasına yol açabileceğini” söylemek için Twitter’ı kullandı. Oğlunun bu durumda yaptığının, zorlukları görmezden gelmek yerine üstesinden gelmeye çalışmak olduğunu belirtti. Bunu, Vitalik‘in resmi olarak Doge ile taraf olma kararıyla ilgili eleştirilere yanıt olarak tweetledi.

Vitalik like to has fun. what's wrong with fun? what if this fun leads to Dogecoin becoming a better bitcoin, dealing with the challenges instead of denying them?

— Dmitry ButΞrin (@BlockGeekDima) August 19, 2021

Dogecoin’in danışma kurulu, Ethereum kurucu ortağının yanı sıra, artık Elon Musk’ın bir ortağı ve aile ofisi başkanına da sahip. O, aynı zamanda Neuralink’in CEO’su. Yeni haliyle vakıf kurulu, topluluk ve meme danışmanı olarak Dogecoin yaratıcısı Billy Markus‘u ve Elon Musk’un aile ofisi başkanı ve milyarder Dogecoin avukatını hukuk ve mali danışman olarak temsil edecek Jared Birchall’ı içerecek. Çekirdek geliştirici Max Keller teknik danışman olarak görev yapacak. Diğer üyeler arasında Dogecoin Vakfı’nın eski bir üyesi, Jens Weichers ve Doge çekirdek geliştiricileri Michi Lumin ve Ross Nicoll yer alıyor.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!