banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Yatırımcılar Dikkat: LUNA ve Bu 2 Altcoin Ralli Hazırlığında Olabilir!

Yatırımcılar Dikkat: LUNA ve Bu 2 Altcoin Ralli Hazırlığında Olabilir!

Yatırımcılar Dikkat: LUNA ve Bu 2 Altcoin Ralli Hazırlığında Olabilir!
Yatırımcılar Dikkat: LUNA ve Bu 2 Altcoin Ralli Hazırlığında Olabilir!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasanın popüler isimlerinden olan Inmortal,Terra (LUNA) ve iki altcoin biriminin ralli hazırlığında olabileceğini dile getirdi. 

13:00
20 Nisan 2022

Piyasanın popüler analistlerinden biri Ethereum (ETH) rakibi olarak görülen Solana (SOL) için uzun vadeli yükseliş beklentilerini açıklarken Avalanche (AVAX) ve Terra’nın (LUNA) volatil şeklinde ilerlemesini beklediğini dile getirdi.

LUNA ve AVAX Fiyat BeklentileriSOL Fiyat Beklentisi LUNA ve AVAX Fiyat Beklentileri Piyasanın popüler isimlerinden olan Inmortal, merkezi olmayan finans ödeme ağı LUNA’nın 80 dolar desteğini geri kazandıktan sonra yeniden üç haneli seviyelere geri dönmesini beklediğini dile getirdi. Bu noktada LUNA’nın yazının kaleme alındığı an itibari ile 94 dolar bandında işlem gördüğünü belirtmek gerekiyor. Buna ek olarak Inmortal, bir diğer Ethereum rakibi olan Avalanche’in kripto para birimi AVAX’ın da LUNA’nın ayak izlerini takip edeceğini ve yükselişe geçeceğini ancak fiyatların volatil olabileceğini ifade ediyor. AVAX yazının kaleme alındığı an itibari ile 79 dolar bandında işlem görüyor. SOL Fiyat Beklentisi Solana‘ya gelince kripto stratejisti akıllı sözleşme platformunun potansiyel olarak mevcut fiyat seviyesinin %830 üzerine çıkabileceğini inandığını dile getiriyor. Bu noktada analist yaptığı açıklamalarda, “SOL’ü  100 doların altında satın alın ve 1.000 doların üzerinde satın.” ifadelerini kullanıyor. SOL yazının kaleme alındığı an itibari ile önemli psikolojik direnç olan 100 doların üzerinde ve 108 dolar bandında işlem görüyor. Buna ek olarak Inmortal, lider kripto para birimi Bitcoin’in fiyatını da değerlendirdi ve BTC’nin 40.000 dolarlık önemli seviyeyi geri aldığını, haftanın geri kalanında ise bir ralli beklediğini dile getirdi. Dolayısıyla analist bu hafta long pozisyonlar ile ilgili planları olduğunu dile getirdi. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!