banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Çok Satan Finans Yazarından Dikkat Çeken Bir Bitcoin ve Kripto Para Uyarısı Geldi!

Çok Satan Finans Yazarından Dikkat Çeken Bir Bitcoin ve Kripto Para Uyarısı Geldi!

Çok Satan Finans Yazarından Dikkat Çeken Bir Bitcoin ve Kripto Para Uyarısı Geldi!
Çok Satan Finans Yazarından Dikkat Çeken Bir Bitcoin ve Kripto Para Uyarısı Geldi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Moneyball” ve “The Big Short” kitaplarının yazarı finans gazetecisi Michael Lewis, kısa bir süre önce verdiği röportajında kripto paraların “çöküş yaşayabileceği” konusunda emin olduğunu açıkladı.

“Bitcoin ve Kripto Paralar İnanca Dayalı Olduğundan Sürdürülebilir Değiller”

Lewis, Bitcoin’in inanca dayalı bir varlık olduğunu söyledi ve bu yüzden uzun vadede sürdürülebilir olduğuna inanmadığını belirtti. Zira Lewis, Bitcoin’in eski bir teknolojiye sahip olduğunu savunanlar arasında.

Bununla beraber Lewis, kripto paraların geleneksel finans sektörüne göre “daha eşitlikçi” olduğunu düşündüğünü söyledi. Ünlü yazar kripto piyasasının hisse senedi piyasasına göre daha eşit olduğunu çünkü yatırımcıların herhangi bir aracıya gereksinim duymadan direkt olarak borsalar ile alım satım yapabildiğini ifade etti.

Konuşmasına merkeziyetsiz finans (DeFi) sektörüne övgüler düzerek devam eden Lewis, bu teknolojinin finansal sistemde reform yapma potansiyeline inandığını açıkladı.

Lewis buna ek olarak kripto paraların uzun bir süre daha varlıklarını sürdürmeleri durumunda mevcut finansal düzene karşı ciddi bir tehdit oluşturabileceklerini söyledi.

Yazarın The Big Short Kitabı Sinemaya Uyarlanmıştı

Michael Lewis, 2010 yılında “The Big Short” isimli kitabını yayınlamasıyla birlikte öne çıkan yazarlardan biri haline gelmişti. Gerçeğe dayanan kitap, aralarında Christian Bale, Brad Pitt ve Ryan Gosling gibi starların da bulunduğu bir film kadrosuyla sinemaya uyarlanmıştı. Film, ABD’de krizin eşiğindeki bir ekonomide tüm yatırımlarını emlak sektörünün çöküşüne yapan bir dizi yatırımcı anlatılıyor.

Söz konusu filmin gerçek hayattaki ana karakteri olan Scion Capital CEO’su Michael Burry ise yaptığı açıklamalarında kripto piyasasını birçok kez eleştirmiş ve geçtiğimiz Haziran ayında çok büyük bir çöküş beklediğini açıklamıştı. Ünlü yatırımcı ayrıca Dogecoin rakibi meme token Shiba Inu’nun da eleştirmenlerinden biri olarak tanınıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!