banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Solana Coin, SAND Coin ve Matic Coin Yorumları!

Solana Coin, SAND Coin ve Matic Coin Yorumları!

Solana Coin, SAND Coin ve Matic Coin Yorumları!
Solana Coin, SAND Coin ve Matic Coin Yorumları!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sand kritik seviyeyi hedefliyor, başarılı olabilecek mi? SOL ve MATIC için önemli seviyeler neler?

20:50
13 Nisan 2022

Kripto para piyasaları bugün ABD borsalarının açılmasıyla birlikte yönünü yeniden yukarı çevirdi. Bitcoin 41.000 doları aştı. En büyük kripto para birimi yazı hazırlandığı sırada 41.111 dolardan alıcı bulmaya devam ediyor. Peki popüler kripto paraların güncel görünümü yatırımcılara ne vaat ediyor? İşte detaylar.

The Sandbox (SAND)Solana ve Polygon (MATIC) The Sandbox (SAND) Yazı hazırlandığı sırada SAND %3 yükselişle 2,84 dolardan alıcı buluyor. SAND, grafiklerde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8,48 dolardan büyük ölçüde düştü. Bununla birlikte, yapılabilecek ilginç bir gözlem, önceki zirvesinden bu yana, destek ve dirençle desteklenen bir kama modeli içinde işlem görüyor olmasıdır. SAND‘ın son fiyat hareketine bir bakış, ay ortası rallisinin ardından 31 Mart’ta 3,86 dolarda zirveye ulaştığını ortaya koydu. İlginç bir şekilde, geçmişte defalarca test edilmiş bir seviye olan alçalan destek hattında geri çekildi. Düşüş düzeltmesi, Mart kazanımlarını silmiş olabilir, ancak fiyatı yapısal desteğine doğru itti. SAND’ın tarihi performansı, fiyatın geçmişte birçok kez 2,6 dolarlık destekten geri döndüğünü ortaya koyuyor. Pazartesi günü aynı seviyeye dokundu ve ertesi gün hafif bir yükseliş kaydetti. Bununla birlikte, son 24 saatte önemli bir yükseliş gerçekleştiremediği göz önüne alındığında, fiyat ayılardan hala kurtulmuş değil. SAND’ın son 30 gündeki döviz giriş ve çıkışlarına bakıldığında, çıkışların son 7 gündeki girişlerden daha ağır bastığı görülüyor. Toplam arzın yüzdesi olarak borsalarda arz, özellikle son 3 günde önemli ölçüde azaldı. Borsalardaki düşük arz, özellikle daha düşük fiyatlarla daha fazla talep çekebilir. Düşen arz aynı zamanda artan yükselişin bir işaretidir. Daha fazla token, borsalardan taşındığından, doğrudan satış baskısında bir düşüş anlamına gelir. Şu anda mevcut seviyeden yeterli talep geliyor ve fiyat, Bitcoin güçlü kalabilirse, dirençleri aşabilir. Solana ve Polygon (MATIC) Ethereum’un en büyük rakiplerinden biri olan Solana (SOL) 104 dolardan alıcı bulmaya devam ediyor. Kritik psikolojik destek seviyesi olan 100 dolar geçtiğimiz gün ihlal edilmişti ancak boğalar fiyatı yeniden 100 doların üzerine taşıdı. RSI dört saatlik grafikte nötr bölgede ve fiyatın 107 dolar bölgesini desteğe çevirmesi gerekiyor. Kısa vadede pozitif görünüm devam ederse 119 dolar hedefi mümkün görünüyor. Polygon (MATIC) yazı hazırlandığı sırada 1,41 dolardan alıcı bulmaya devam ediyor. Fiyat 20 günlük ortalamanın üzerinde ve 1,40 dolar desteğinin üzerinde konumlanıyor. Kısa vadede 1,51 ve 1,60 dolar hedefleri mümkün görünüyor. Bitcoin ile yüksek korelasyonu sebebiyle yatırımcıların BTC fiyat hareketlerin yakından izlemesi gerekir. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!