banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Tüm Piyasada Düşüş Hakim: Ama Bu Kriptolar Şaşırtıyor, Yükselişler Dikkat Çekiyor!

Tüm Piyasada Düşüş Hakim: Ama Bu Kriptolar Şaşırtıyor, Yükselişler Dikkat Çekiyor!

Tüm Piyasada Düşüş Hakim: Ama Bu Kriptolar Şaşırtıyor, Yükselişler Dikkat Çekiyor!
Tüm Piyasada Düşüş Hakim: Ama Bu Kriptolar Şaşırtıyor, Yükselişler Dikkat Çekiyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm kripto para piyasasında bir düşüş hakimken bazı kripto para birimlerinde ciddi yükseliş grafiklerinin çizildiği görülüyor. 

08:55
19 Ağustos 2021

Son birkaç gündür lider kripto para birimi yükseliş eğilimine bir süre ara verdi ve fiyat yazının kaleme alındığı an itibari ile 44.400 dolar bandında işlem görüyor. Hemen hemen tüm kripto para piyasasında şu anda bir düşüş hakim olsa da bazı kripto para birimlerinin ciddi yükselişler yaşadıkları görülüyor.

%30’dan Fazla Artan Coin’lerCardano da Yükseldi %30’dan Fazla Artan Coin’ler Elde edilen verilere göre tüm piyasada düşüş yaşanırken en fazla artışı ForTube (FOR), Terra (LUNA) ve Avalanche’nin (AVAX) yaşadığı ifade edilebilir. Elde edilen bilgilere göre son 24 saat içinde FOR %73 artış yaşarken LUNA %36 ve AVAX %33 artış kaydetti. Yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,079 dolardan işlem gören FOR coin, bir geri çekilme öncesinde 0,086 dolara kadar yükseldi. Bu noktada yine de FOR’un tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,1699 doların oldukça işlem gördüğünü belirtmek gerekiyor. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Buna ek olarak yazının kaleme alındığı an itibari ile son 24 saatte yaşadığı %36’lık artış ile LUNA da 32,6 dolardan işlem görüyor. Küçük bir geri çekilme öncesinde kripto para biriminin fiyatının 33,5 dolardan işlem gördüğünü ifade edebiliriz. Öte yandan başında Türk bir ismin bulunduğu AVAX da son 24 saat içinde en iyi performans sergileyen kripto para birimleri içinde yer alıyor. Yazının yayına hazırlandığı sırada 31 dolar bandında işlem gören AVAX’ın 32,3 dolara kadar yükseldiği ifade edilebilir. Cardano da Yükseldi Piyasa hacmi bakımından en büyük ilk on kripto para birimine bakıldığında Cardano’nun da (ADA) piyasanın tersine hareket ettiği ve artış yaşadığı görülüyor. Son 24 saat içinde %5’in üzerinde artış kaydeden ADA, yazının kaleme alındığı an itibari ile 2,12 dolardan işlem görüyor. ADA yükselişinin arkasında Alonzo hard fork’u ve akıllı sözleşmelerin yakın zamanda platformda uygulanacak olması yer alıyor. Hard fork’un gerçekleşme tarihi yaklaştıkça da ADA’ya olan talebin arttığı ifade edilebilir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!